Senso Ambiente iti aduce baia de lux, la preturi accesibile

Senso Ambiente iti aduce baia de lux, la preturi accesibile

Senso Ambiente propune cumparatorului roman trei solutii de baie personalizate pentru gustul si buzunarul fiecaruia.

Compania propune cumparatorului roman trei solutii de baie personalizate pentru gustul si buzunarul fiecaruia.

Bucuresti, 7 iulie, 2011 - Senso Ambiente, companie specializata in importul si distributia de echipamente sanitare de lux, propune un nou concept cumparatorilor romani: baia de lux, la un pret accesibil. Astfel, conform specialistilor Senso Ambiente, oricine poate acum sa isi alcatuiasca propria baie din colectiile aflate in portofoliul Senso Ambiente, in doar 450 de Euro adica in nu mai mult de 1700 - 1800 RON.

Acest lucru inseamna ca putem avea cele mai faimoase marci din lume in domeniul sanitar cum ar fi Hansgrohe, Duravit, Ideal Standard la acelasi pret cu produse sanitare "no name", ceea ce difera in acest caz nemaifiind pretul, ci calitatea, rezistenta in timp si design-ul. Acest lucru este posibil, intrucat fiecare dintre brandurile enumerate mai sus a dezvoltat o linie entrylevel care numara produse cu un design simplificat dar cu aceeasi calitate recunoscuta a brandului la un pret extrem de avantajos.

Virgil Lixandru, Director Vanzari Senso Ambiente, declara: "Foarte multi achizitioneaza produse de slaba calitate pornind de la premisa ca un produs de marca nu poate fi cumparat decat la un pret foarte ridicat. Cu toate acestea, raportul calitate/pret arata ca, pe termen lung, investitiile in produse de brand duc la costuri mai reduse cu 20% fata de cele in produse foarte perisabile, cum sunt cele de tipul Valea Cascadelor."

Armaturile de baie propuse de Senso Ambiente pot fi gasite la orice punct aflat in lantul de distributie Senso Ambiente, in majoritatea oraselor din tara (in special resedintele de judet) si ofera o garantie de minimum 5 ani.

Directorul Senso Ambiente continua: "De multe ori, criteriul de achizitionare a produselor sanitare pentru romani este, in detrimentul utilitatii, designul si, mai ales, pretul acestora. De aceea, dorim sa propunem trei ansambluri de baie personalizate pentru gustul fiecaruia dintre clientii nostri”.

Astfel, pentru cei care isi doresc simplitate si eleganta in baie, Senso Ambiente propune un mix alcatuit din 5 elemente din colectia Sirius, de la Vidima. Aceasta cuprinde baterie lavoar Sirius, lavoar Sirius de 55 cm, bateria de cada Sirius, cada Vidima de 170 X70 colectia Sirius si vas WC Sirius cu rezervor. Toate acestea se incadreaza in 448 Euro (pret cu TVA). In pofida faptului ca gamele la preturi scazute nu beneficiaza de o complexitate a designului comparabila cu a liniilor de lux, accentul cade pe calitatea si functionalitatea produselor, caracteristici care se reflecta in pretul acestuia. Astfel, materialul folosit in cazul produselor mentionate anterior este portelan garantat 25 ani iar bateriile au cartuse realizate in Germania pentru care se ofera o garantie de 5 ani.

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2011
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri