Setari Cookie-uri

Bosch: bucataria va deveni "noua sufragerie"

De la inceputul noului mileniu, bucataria si-a pierdut incetul cu incetul functia initiala de loc pentru gatit. In scurt timp, vom vedea cum bucataria si spatiul de locuit devin una.

"Diversitate, variabilitate si individualizare - acestea sunt cuvintele cheie pentru succesul electrocasnicelor incorporabile" a declarat Mihai Voicila, director general al companiei Bosch Electrocasnice. "Zilele produselor standardizate s-au sfarsit. Brand-ul nostru ofera o diversitate foarte mare de electrocasnice, care - atat in termeni de dimensiuni, cat si ca functii - ofera o solutie individuala pentru fiecare bucatarie. Utilizatorul final stie ca Bosch este un brand inovator, cu valori intrinseci foarte pronuntate. El asociaza numele Bosch cu tehnica avansata, care nu se manifesta doar in tehnologii eficiente si usurinta in utilizare, ci si in solutii elegante built-in. Designul, si in special detaliile si finisajele joaca un rol important pentru noi."

"Clientii din zilele noastre vor ca aparatele de uz casnic sa le ofere mai mult decat functii pur utile. Ei cer tot mai mult standarde de design ridicate", afirma Gatterer. In calitate de noua "inima a locuintei", bucataria isi va asuma un rol din ce in ce mai prestigios in viitor. Iata de ce Bosch acorda o atentie deosebita atat tehnologiei sofisticate si laturii estetice, cat si celei practice, atunci cand isi dezvolta noile electrocasnice. Scopul declarat al Bosch este de a estompa distinctia dintre mobila si tehnologie, creand o imbinare perfecta intre bucatarie si electrocasnicele din ea. Acest lucru este posibil in principal prin utilizarea materialelor extrem de durabile, solide, precum sticla, inoxul si lemnul. Suprafetele de lucru omogene si panourile care functioneaza cu ajutorul senzorilor ofera linii curate, constituind insasi esenta noii locuinte ideale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.