Setari Cookie-uri

Bosch: bucataria va deveni "noua sufragerie"

De la inceputul noului mileniu, bucataria si-a pierdut incetul cu incetul functia initiala de loc pentru gatit. In scurt timp, vom vedea cum bucataria si spatiul de locuit devin una.

Pentru electrocasnicele Bosch, viitorul incepe acum

Gatterer este de parere ca bucatariile se pot reinventa cu succes ca spatii de locuit centrale doar daca imbina esteticul cu confortabilul si cu flexibilitatea. "Tocmai de aceea, aparatele de uz casnic trebuie sa puna la dispozitia clientilor exact functiile de care acestia au nevoie. Inalti sau scunzi, tineri sau batrani - cu totii ar trebui sa putem gasi solutia perfecta", afirma viitorologul. Iata de ce Bosch ofera toate modelele de aparate - de la frigidere, la masini de spalat vase si cuptoare - proiectate potrivit inaltimii si fortei utilizatorului. Acest lucru este posibil datorita noilor electrocasnice incorporabile, adaptate oricaror inaltimi. Nici cand trebuie sa alegi cuptorul potrivit nu se fac compromisuri cu privire la flexibilitate. Plitele pot fi configurate individual, iar cuptoarele electrice pot fi combinate cu plite cu gaz sau plite domino. Tehnologiile inovatoare deschid si ele noi oportunitati pentru designul ingenios al incaperilor. De exemplu, FlexInduction, care este incorporabila, face optima utilizarea plitei in sine, dar si a spatiului din bucatarie. Inductia elimina necesitatea unei fante de ventilatie intre suprafata de lucru si elementul de dedesubt. Intrucat ventilaria are loc intre perete si panoul din spate, sertarele pot fi fixate direct sub plita.

Gatterer este convins ca bucatariile vor castiga statutul de "sufragerie" doar daca le vor permite oamenilor sa uite de treburile lor zilnice din bucatarie. Specialistii Bosch dau asigurari ca acest lucru este realizat de programe automate extrem de confortabile si sofisticate din punct de vedere tehnic. Astfel, reprezentantii Bosch adauga faptul ca, daca doriti mai degraba sa savurati un aperitiv cu prietenii la masa din bucatarie, decat sa tot verificati cat de rumenita este carnea din cuptor, va puteti bizui pe AutoPilot. Nu trebuie decat sa specificati greutatea si cum doriti sa fie gatita carnea, iar cuptorul va face restul. Iar odata plecati musafirii, bucataria va ajuta sa munciti mai putin la curatenie. Functia piroliza de la cuptorul Bosch curata interiorul acestuia doar printr-o simpla apasare de buton, iar masina de spalat vase are grija, aproape singura, de toata vesela murdara. Folosind o tehnologie pe baza de senzori pentru a detecta marimea incarcaturii si gradul de murdarire, masina de spalat vase Bosch alege programul potrivit. In plus, utilizarea economica de energie si de apa este o caracteristica standard a tuturor electrocasnicelor Bosch.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.