Grupul italian Nusco lanseaza in premiera mondiala colectia de usi de interior Hello Kitty, disponibila si in Romania.

„Ne dorim sa le oferim clientilor produse de calitate, cu un design foarte variat care sa raspunda tuturor exigentelor. Un brand atat de iubit precum Hello Kitty, cu o imagine actuala si un stil aparte, este foarte apropiat de valorile grupului Nusco, motiv pentru care am dat curs aceastei idei creative”, spune Michele Nusco, CEO al Nusco Grup.

Destinate unui public alcatuit nu numai din fetite, ci si din femei de orice varste, precum si toti iubitorii modei, usile din colectia Hello Kitty pot conferi interioarelor o nota de stil si optimism.

Colectia este compusa din doua linii: linia din lemn cu aplicatii si linia decorata cu cristale Swarowski, utilizand tehnologia CRYSTALLIZED – Swarovsky Elements. Usile colectiei sunt personalizabile, oferind clientilor posibilitatea de a alege dintre diferite variante de culoare si modalitati de acoperire a panourilor. De asemenea, clientii pot opta pentru propria pozitionare si ipostaza a personajului pe panoul din lemn, pentru a se integra în orice ambient.

Conform licentei de utilizare a imaginii personajului, colectia de usi Hello Kitty este disponibila in Italia, Romania, Albania, Algeria, Bulgaria, Cipru, Croatia, Elvetia, Franta, Grecia, Israel, Malta, Nigeria, Spania, San Marino, Tunisia, Ungaria. In Romania, usile din noua colectie pot fi achizitionate din showroom-ul propriu din Bucuresti si prin intermediul retelei de distributie a Pinum Doors and Windows, imbogatita recent prin noul showroom deschis in Timisoara.

Grup Nusco este o companie italiana ce imbina traditia de peste 40 de ani in prelucrarea lemnului si tehnologiile inovatoare, fiind unul cei mai mari producatori de usi din Europa, cu reprezentante in diferite tari (Romania, Italia, S.U.A., etc.).

  • Maria Crisan

    DJ Project și Alina Eremia readuc la viață piesa Privirea Ta

  • Kudika

    Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne...

  • Kudika

    Filmele - o trambulină puternică pentru lansări de noi trenduri și...

  • Kudika

    Lefties Digital Store prezintă cele mai recente tendințe de modă...

  • Carmen Ioana Olteanu

    Interviu cu Daniella Pearman, Costume Designer pentru Sex Education

  • Kudika

    Ce produse sa cumperi la reduceri