Grupul Nusco lanseaza colectia de usi HELLO KITTY

Grupul italian Nusco lanseaza in premiera mondiala colectia de usi de interior Hello Kitty, disponibila si in Romania.

Grupul italian Nusco lanseaza in premiera mondiala colectia de usi de interior Hello Kitty, disponibila si in Romania.

Hello Kitty, popularul personaj desenat japonez, devine protagonistul unei colectii originale de usi de interior produse de Grup Nusco. Conceptul inedit al acestei game ii apartine designerului grupului italian, Matilde Durante.

In urma unui acord cu firma japoneza Sanrio, care detine dreptul de proprietate al celebrului brand, Grup Nusco a creat si produs in premiera mondiala usile inspirate de personajul indragit la nivel mondial, care le ofera acum pasionatilor posibilitatea de a integra iconul preferat si in designul interior.

Preocuparea permanenta de a crea produse cu un design modern, adaptat tuturor stilurilor ambientale ce caracterizeaza filosofia grupului Nusco, a dus la crearea acestei colectii, ce continua seria usilor de interior cu finisaje inedite cu o ridicata valoare estetica precum liniile Glossy, Diamonds si Leather.

„Ne dorim sa le oferim clientilor produse de calitate, cu un design foarte variat care sa raspunda tuturor exigentelor. Un brand atat de iubit precum Hello Kitty, cu o imagine actuala si un stil aparte, este foarte apropiat de valorile grupului Nusco, motiv pentru care am dat curs aceastei idei creative”, spune Michele Nusco, CEO al Nusco Grup.

Destinate unui public alcatuit nu numai din fetite, ci si din femei de orice varste, precum si toti iubitorii modei, usile din colectia Hello Kitty pot conferi interioarelor o nota de stil si optimism.

Colectia este compusa din doua linii: linia din lemn cu aplicatii si linia decorata cu cristale Swarowski, utilizand tehnologia CRYSTALLIZED – Swarovsky Elements. Usile colectiei sunt personalizabile, oferind clientilor posibilitatea de a alege dintre diferite variante de culoare si modalitati de acoperire a panourilor. De asemenea, clientii pot opta pentru propria pozitionare si ipostaza a personajului pe panoul din lemn, pentru a se integra în orice ambient.

Conform licentei de utilizare a imaginii personajului, colectia de usi Hello Kitty este disponibila in Italia, Romania, Albania, Algeria, Bulgaria, Cipru, Croatia, Elvetia, Franta, Grecia, Israel, Malta, Nigeria, Spania, San Marino, Tunisia, Ungaria. In Romania, usile din noua colectie pot fi achizitionate din showroom-ul propriu din Bucuresti si prin intermediul retelei de distributie a Pinum Doors and Windows, imbogatita recent prin noul showroom deschis in Timisoara.


Kudika
4 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri