Editia 2010 Electrolux Design Lab se concentreaza asupra solutiilor creative pentru locuintele compacte. Brief-ul din 2010 a cerut studentilor la design industrial din intreaga lume sa ia in calcul modul in care oamenii vor pregati si depozita alimentele, vor spala rufe si vase in anul 2050, cand se estimeaza ca 74% din populatia globala va locui in mediul urban

Puteti vedea proiectele finaliste aici sau accesand www.electroluxdesignlab.com

Electrolux Design Lab 2010 Romania
In editia de anul acesta Electrolux Design Lab Romania a avut o participare record, fiind tara cu cele mai multe inscrieri in concurs din intreaga Europa. In plus, din cele peste 1300 de inscrieri la nivel international, 3 proiecte ale studentilor romani au ajuns in Top 25, fiind recunoscute la nivel mondial.

Anul acesta, in premiera, Electrolux Romania organizeaza un concurs local in care proiectele inscrise de studentii romani vor putea fi votate atat de publicul larg pe blogul www.electroluxdesignlab.ro, cat si de un juriu format din designeri specializati si reprezentanti Electrolux. Proiectele inscrise in editia locala a concursului au fost votate pana in data de 28 iulie. Castigatorul va avea ocazia sa asiste la finala Electrolux Design Lab 2010 de la Londra.

***
Grupul Electrolux este unul dintre cei mai mari producatori din lume de aparatura electrocasnica si de uz profesional, cu vanzari anuale de peste 40 de milioane de produse pentru clienti din peste 150 de tari. Compania pune accent pe inovatie, pornind de la cunoasterea aprofundata a nevoilor reale ale consumatorilor casnici si profesionali. Electrolux produce echipamente frigorifice, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, aspiratoare si aragaze ce sunt vandute sub marci renumite ca Electrolux, AEG-Electrolux, Eureka si Frigidaire. In anul 2009, vanzarile Grupului au fost de 109 miliarde coroane suedeze, iar numarul total de angajati este de 51.000 de persoane.



  • Kudika

    Cele 4 zodii care vor trece printr-o transformare cosmică în anul 2024

  • Kudika

    Vesta Retrograd în Rac și Gemeni până în februarie 2024. Energia...

  • Kudika

    Diferența dintre Bagajul de mână și Bagajul de cală: REGULI ȘI...

  • Kudika

    Floria.ro: Cine, ce, când comandă de Ziua Îndrăgostiților Comanda...

  • Kudika

    Cristina Spătar, răsfațată cu un cadou în valoare de 2 milioane de...

  • Kudika

    Ce produse sa cumperi la reduceri