Setari Cookie-uri

Afla care sunt cei 8 finalisti Electrolux Design Lab

Editia 2010 Electrolux Design Lab se concentreaza asupra solutiilor creative pentru locuintele compacte. Brief-ul din 2010 a cerut studentilor la design industrial din intreaga lume sa ia in calcul modul in care oamenii vor pregati si depozita alimentele, vor spala rufe si vase in anul 2050, cand se estimeaza ca 74% din populatia globala va locui in mediul urban

Opt finalisti Electrolux Design Lab ofera solutii pentru electrocasnicele viitorului!

Editia 2010 Electrolux Design Lab se concentreaza asupra solutiilor creative pentru locuintele compacte. Brief-ul din 2010 a cerut studentilor la design industrial din intreaga lume sa ia in calcul modul in care oamenii vor pregati si depozita alimentele, vor spala rufe si vase in anul 2050, cand se estimeaza ca 74% din populatia globala va locui in mediul urban.

“In fiecare an, standardul lucrarilor inscrise in competita Electrolux Design Lab creste”, spune Henrik Otto, SVP Global Design la Electrolux. “Cei opt finalisti au ajuns atat de departe datorita propriilor abilitati de a recunoaste si de a raspunde provocarii brief-ului si ar trebui felicitati pentru solutiile inovative propuse, care iau in calcul folosirea eficienta a spatiului din casa.”

Finalistii la nivel international
In topul celor 8 concepte finaliste selectate, se afla designeri din opt tari diferite: Australia, China, SUA, India, Iran, Rusia, Franta si Suedia.

Finala din septembrie la 100% Design din Londra

Cei opt finalisti vor fi invitati sa-si prezinte conceptele in fata unui juriu format din experti in domeniul designului pe 23 septembrie in cadrul 100% Design. Juriul va evalua lucrarile in functie de designul intuitiv, gradul de inovatie si intelegerea consumatorilor. Premiul I consta intr-o perioada de practica platita, de sase luni, in cadrul unuia din centrele de Global Design Electrolux si 5000 Euro. Locul II va obtine 3000 Euro, iar Locul III 2000 Euro.

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.