Setari Cookie-uri

Sisteme de aspirare centralizata in exclusivitate prin Morphoza

Confort, igiena, sanatate, cu alte cuvinte sisteme de aspirare centralizata. Folosite initial pe segmentul office si HoReCa, sistemele de aspirare centralizata au fost introduse treptat si pe segmentul rezidential

Costul unui sistem complet pentru un apartamet de 100 mp este de aproximativ 1500 euro, plus TVA, iar pentru sistemele de aspirare centralizata instalate in case, pretul pornește de la 2000 de euro, plus TVA.

Trustul CRE, partener Morphoza - atelier de interioare, este primul dezvoltator rezidential din Cluj care a ales sa propuna clientilor sai aceste sisteme. 4 dintre proprietarii caselor din cartierul Bella Park Extindere se vor putea bucura in curand de avantajele aspirarii centralizate, serviciu ce se regaseste acum si in locuintele lor.

Morphoza puncteaza o noua exclusivitate


Morphoza - atelier de interioare reprezinta o solutie integrata, completa si profesionista, de amenajare de interior. Consultanta, arhitectura, design, mobilier, electronice, corpuri de iluminat, aranjamente florale, decoratiuni, opere de arta, toate pot fi accesate prin intermediul Morphoza.

Odata cu intrarea Disan pe piata romaneasca, Morphoza mai adauga un brand in exclusivitate in portofoliu, unde se regasesc in prezent peste 50 de brand-uri europene din tari ca Italia, Germania, Olanda, Austria.

Brandul Morphoza-atelier de interioare a fost gandit tocmai pentru a veni in sprijinul oricarei persoane care doreste sa amenajeze un interior, fie ca este vorba despre locuinta, biroul sau afacerea sa. Morphoza cuprinde sub umbrela sa mai multe concepte specializate, dedicate unor segmente diferite de amenajare si design – Morphoza Casa (mobilier, electronice, electrocasnice, accesorii si decoratiuni pentru segmentul rezidential), Morphoza Baby (mobilier, accesorii, decoratiuni pentru siguranta, confortul si distractia copiilor), Morphoza Office (concept de mobilare si utilare a oricarui tip de birou – directoriale, operationale sau pentru casa) si Morphoza Business (solutii pentru companiile care activeaza in domeniul serviciilor: hotel, pensiune, restaurant, bar, cafenea).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.