Setari Cookie-uri

Sisteme de aspirare centralizata in exclusivitate prin Morphoza

Confort, igiena, sanatate, cu alte cuvinte sisteme de aspirare centralizata. Folosite initial pe segmentul office si HoReCa, sistemele de aspirare centralizata au fost introduse treptat si pe segmentul rezidential

• Disan isi face intrarea pe piata din Romania
• Sistem inteligent de aspirare, disponibil la Cluj
• Morphoza puncteaza o noua exclusivitate

Confort, igiena, sanatate, cu alte cuvinte sisteme de aspirare centralizata. Folosite initial pe segmentul office si HoReCa, sistemele de aspirare centralizata au fost introduse treptat si pe segmentul rezidential. De la case la apartamente cu suprafete generoase, birouri sau hoteluri, restaurante, centre medicale, muzee, scoli, universitati, centre sportive, cinematografe sau teatre, sistemul de aspirare centralizata se dovedeste in prezent o achizitie si, totodata, o investitie importanta.

Disan isi face intrarea pe piata din Romania


Disan este al doilea mare producator la nivel mondial de astfel de sisteme cu o distributie in 40 de tari din intreaga lume – Rusia, SUA, Singapore, Arabia Saudita, Elvetia, Franta, Polonia, Ucraina, Brazilia etc. Producatorul italian a decis sa intre si pe piata din Romania, iar intrarea efectiva s-a produs prin intermediul Morphoza - atelier de interioare.

Sistem inteligent de aspirare


Beneficiile sistemelor de aspirare centralizata sunt multiple si implica cresterea simtitoare a igienei imobilului, inlaturarea surselor de alergii si imbunatateste calitatea aerului din incaperi – indepartand praful, sporii, bacteriile, microparticulele – faciliteaza folosirea mult mai frecventa, sistemul neimplicand un efort fizic deosebit, reduce cu pana la 50% timpul dedicat curatarii unui imobil, reduce total riscul de accidente (precum electrocutarea) si nu necesita servicii speciale de mentenanta.

Sistemul de aspirare centralizata se monteaza in imobilele aflate pe interior la stadiul de rosu şi presupune construirea unui sistem tubular prin peretii cladirii. Aparatul propriu-zis de aspirare se monteaza la subsolul imobilului sau pe exteriorul cladirii, dimensiunile sale reduse si aspectul estetic oncadrandu-se usor in orice decor. In incaperi sunt vizibile cate 1-2 prize (in functie de necesitatile si dimensiunile spatiului) unde se cupleaza cablul de aspirare efectiva, in momentul in care se doreste. Sistemul vine impreuna cu mai multe tipuri de perii si mopuri permitand o larga folosire.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.