Kudika
17 Iunie 2009

Produsele Technogym nu sunt doar simple echipamente pentru fitness, ci si frumoase elemente de design interior, objets d'art, care se integreaza perfect in cele mai sofisticate case, birouri, hoteluri si centre spa din intreaga lume.

Un echipament multifunctional cu peste 400 de exercitii ce cuprind intretinerea fizica, tonifierea si pregatirea fizica generala, antrenament de forta, recuperarea fizica si medicala, antrenament sportiv, Yoga, pilates,Tai-Chi, etc.
Aparatul are functionalitate deplina, desi designul sau il recomanda si pentru interioare diverse.
Kinesis Personal are 20 de niveluri de efort, iar dvd-ul care insoteste echipamentul prezinta executarea corecta a exercitiilor, grupate in functie de tipul de antrenament sau grupele musculare implicate.
Spazio Forma
Prima banda de alergare din gama aparatelor de casa care se pliaza.
Gratie noului sistem SMART FOLD UP, e posibila stringerea benzii in pozitie verticala, in acest fel reducandu-se spatiul pe care l-ar fi ocupat in mod normal.
Design-ul sau inovator ofera un antrenament cardiovascular placut.
Este echipat cu functia CPR pentru a programa un antrenament bazat pe ritm constant al inimii si pentru a executa programe de slabit, mentinere si imbunatatire a circulatiei cardiovasculare.
Beneficii :
- reducerea cantitatii de tesut adipos
- imbunatatirea capacitatii respiratorii
- efecte benefice asupra presiuni arteriale
- tonifiere musculara generala,in special a picioarelor.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.