Setari Cookie-uri

Echipamente fitness in armonie cu interiorul casei

Produsele Technogym nu sunt doar simple echipamente pentru fitness, ci si frumoase elemente de design interior, objets d'art, care se integreaza perfect in cele mai sofisticate case, birouri, hoteluri si centre spa din intreaga lume.

TechnoGym, lider in domeniul furnizarii de echipamente de fitness high-class, se relanseaza in Romania prin intermediul noului sau distribuitor oficial - Living Well S.R.L. Compania ofera o gama completa de produse, aplicatii software si servicii pentru a crea "Total Wellness Solution", destinata celor care sunt in cautarea unei stari de bine si a unui design modern.
Aceste produse nu sunt doar simple echipamente pentru fitness, ci si frumoase elemente de design interior, objets d’art, care se integreaza perfect in cele mai sofisticate case, birouri, hoteluri si centre spa din intreaga lume.
Pentru Technogym, designul reprezinta un element important, cu ajutorul caruia a si castigat o serie de premii de excelenta. Unul dintre acestea este decernarea premiului la “Red Dot Design Award”, pentru categoria calitate superioara si design inedit, inovatie exprimata atat prin forma, cat si prin functie, intr-o maniera exemplara.
Folosind o tehnologie inovativa, arhitecti si designeri de interior renumiti in Italia si-au pus amprenta asupra inovativei aparaturi sportive. Unul dintre acestia este Antonio Citterio, care a reusit sa revolutioneze designul unor aparate obisnuite de fitness, inscriindu-le intr-o noua era tehnologizata a designului.
Technogym este singurul producator de echipamente pentru fitness, prezent la prestigioase expozitii internationale de design, cum ar fi Salone del Mobile din Milano, Maison Object din Paris si IMM in Koln.
Inspirate din natura si bazate pe diverse cercetari stiintifice, aceste produse reflecta filosofia companiei - echilibrul permanent intre o nutritie sanatoasa, sport si gandire pozitiva.
TechnoGym promoveaza practicarea activitatii sportive chiar in incinta casei noastre - astfel, in timp ce ne preocupam de activitatile casnice, ne putem antrena eficient si rapid.
Un exemplu in acest sens este Kinesis Personal, antrenorul personal de fitness al fiecaruia dintre noi - an objet d’art care ofera posibilitatea de a executa peste 200 de exercitii cu miscari naturale, intr-un perimetru mai mic de un metru patrat.
Personal Kinesis
Kinesis Personal este un concept, nu doar un aparat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.