Setari Cookie-uri

IKEA Romania si UNICEF - Impreuna pentru educatie

IKEA Romania in parteneriat cu reprezentanta UNICEF in Romania lanseaza in preajma sarbatorilor de iarna campania "Impreuna pentru educatie". Pentru fiecare jucarie din gama KLAPPAR cumparata de la magazinul IKEA se vor dona catre UNICEF cate 2 RON pentru infiintarea unui centru multifunctional de educatie timpurie.

Clientii magazinelor IKEA din lume au contribuit, din 2001 pana in prezent, la strangerea a peste 25 milioane de euro, ce au fost investiti in proiecte ale organizatiei UNICEF pentru sprijinirea educatiei copiilor. Numai in 2007, donatiile din vanzari s-au ridicat la 4 milioane de euro - folositi pentru a sprijini 12 proiecte din 9 tari. Aceste proiecte se concentreaza pe imbunatatirea calitatii educatiei prin programe de instruire si materiale didactice pentru profesori, caiete de exercitii practice si rechizite pentru copii, precum si pe imbunatatirea accesului la educatie prin constructia si renovarea cladirilor scolilor, si crearea unui mediu sanatos si adecvat invatarii prin amenajarea salilor de clasa.
"Educatia sta la baza oricarei societati. Ca sa poti aduce imbunatatiri reale in aceasta privinta trebuie sa poti schimba mentalitati, iar pentru asta e nevoie de timp si de suport constant intr-un cadru organizat. De aceea am ales sa sprijinim acest program complex de lucru cu copiii, cu parintii si cu autoritatile locale pe care UNICEF Romania il va derula in cadrul centrului multifunctional de educatie timpurie. E modul nostru de a incerca sa le oferim acestor copii o viata de zi cu zi mai buna. Si credem ca sunt multi cei care vor dori sa ni se alature in aceasta campanie in preajma sarbatorilor", a declarat Cornel Oprisan, Retail Manager IKEA Romania.
Jucariile de plus din gama KLAPPAR se gasesc in magazin inca din luna noiembrie. Pana in prezent, s-au vandut aproximativ 15.000 de jucarii, cu preturi cuprinse intre 3,9 si 59 RON. Indiferent de pretul jucariei sau de perioada cand a fost cumparata, 2 RON din pretul fiecarei jucarii vandute vor fi donati catre proiectul UNICEF.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.