Setari Cookie-uri

Concurs pentru studentii la arhitectura si design

Showroomul Newtown Residence lanseaza tema de concurs pentru studentii la arhitectura si design din intreaga tara.

Propunerile participantilor trebuie trimise pe CD / DVD pana pe data de 7 ianuarie data postei, iar pe 14 ianuarie 2009, studentii sunt asteptati sa-si sustina proiectele in fata juriului. Tot atunci, vor fi desemnati si castigatorii, in cadrul unui eveniment, ce va avea loc la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu din Bucuresti.
“Suntem multumiti ca demersul nostru este sustinut de parteneri de renume in randul importatorilor de mobilier: Arredare va asigura participantilor o larga varietate de mobilier de calitate superioara, din lemn masiv, creatii ale marilor case de design din Italia. La amenajarea camerelor pentru cei mici, Romina Furniture va oferi studentilor cele mai practice si inedite solutii.” a adaugat John Houghton, Director Dezvoltare al Mivan Development.
Dincolo de o experienta inedita si o sansa unica de a fi numiti "designeri ai showroom-urilor NewTown Residence", concursul lansat de Mivan Development ofera premii substantiale si menite sa asigure dezvoltarea profesionala a castigatorilor: 2 workshopuri de arhitectura si design in cadrul Academiei Internationale de vara la Domaine de Boisbuchet, organizata de Vitra Design Museum, Centre Georges Pompidou si CIRECA in Franta. De-a lungul timpului workshopurile au fost sustinute de personalitati de renume printre care: Robert Kronenburg, Richard McGuire, Fabio Novembre, Jon Otis, Satyendra Pakhale, Sevil Peach, Jiri Pelcl, Ricardo Salas, Norway Says, Hector Serrano, Matt Sindall, David Trubridge.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.