Setari Cookie-uri

Concurs pentru studentii la arhitectura si design

Showroomul Newtown Residence lanseaza tema de concurs pentru studentii la arhitectura si design din intreaga tara.

Mivan Development, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori din Romania, lanseaza in premiera pentru piata de profil o provocare pentru studentii la arhitectura si design de pe intreg teritoriul Romaniei.
Sub sloganul "Demonstreaza ca esti mobilat la mansarda" echipa complexului NewTown Residence cauta cei mai talentati tineri designeri, incredintandu-le o misiune cu o miza foarte mare: decorarea si amenajarea showroomului ce va fi situat in interiorul complexului rezidential de pe St. Dristorului nr. 91, Sector 3, Bucuresti.
Toti studentii de la facultatile publice de arhitectura sau design din facultatile de profil din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Oradea, care pot aduce un plus de prospetime si creativitate unui showroom dintr-un complex rezidential, sunt asteptati sa trimita proiectele lor de amenajare interioara pentru doua apartamente care vor servi ca tema de concurs. Perioada de depunere a propunerilor este 01 noiembrie 2008 - 07 ianuarie 2009.
Din dorinta de a avea doua proiecte castigatoare cu adevarat deosebite si indraznete, dar totodata adaptate profilului de cumparator caruia acest complex rezidential se adreseaza, compania organizatoare a invitat in juriu personalitati marcante din domeniu.
Astfel, juriul va fi alcatuit din: Dr. Arh. Dorin Stefan, Drd. Istoric de Arta Ariadna Zeck, Prof. Dr. Arh. Iulius Ionescu, Decan al Facultatii de Arhitectura de Interior din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”, Prof. Dr. Arh. Virgiliu Onofrei - Decan al Facultatii de Arhitectura “G.M Cantacuzino” din Iasi, Prof. Dr. Arh. Adriana Matei - Decan al Facultatii de Arhitectura si Urbanism din Cluj, Prof. Dr. Arh. Bica Smaranda - Decan al Facultatii de Arhitectura din Timisoara, Prof. Dr. Arh. Aurora Mancia - Decan al Facultatii de Arhitectura si Constructii din Oradea si dna Luana Ibacka jurnalist de specialitate si prezentator Tv.
"Demersul de inscriere in acest concurs este simplu", a declarat d-na Cristina Badita, architect al proiectului NewTown Residence. "Odata ce au hotarat ca vor sa participe la acest program, studentii trebuie sa acceseze pagina web destinata concursului (www.newtown.ro/concurs) si sa completeze online formularul de inregistrare. Tot aici vor gasi regulamentul concursului, partenerii alesi de noi pentru amenajare (Importatorul si distribuitorul de mobilier Arredare si producatorul Romina Europe’s Kids Furniture) si 2 fisiere AutoCad corespunzatoare apartamentelor ce vor fi amenajate si disponibile ca showroom al complexului rezidential. De acum, timp de aproape doua luni, concurentii pot consulta cataloagele de mobilier puse la dispozitie pe site si se da startul amenajarilor virtuale.”

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.