Setari Cookie-uri

Apartamentele vechi s-au ieftinit cu 200 euro/mp in majoritatea oraselor mari din tara

In primele sase luni ale acestui an, apartamentele vechi s-au ieftinit cu aproximativ 200 euro pe metru patrat in majoritatea oraselor mari din tara, inclusiv in Capitala, arata estimarile retelei imobiliare RE/MAX.

Pana la sfarsitul acestui an, reprezentantii RE/MAX estimeaza pentru apartamentele vechi din Bucuresti o scadere de pana la 15%, in timp ce in provincie, scaderea va fi mai temperata, intre 5 si 10%. Scaderea ar putea fi insa mai accentuata daca Banca Nationala a Romaniei va continua sa inaspreasca normele de creditare pentru populatie.

La nivel mondial, RE/MAX este unul dintre liderii in vanzari imobiliare, conform statisticilor independente efectuate pe industrie: un agent imobiliar RE/MAX tranzactioneaza in medie 4,5 milioane dolari pe an. RE/MAX International are peste 120.000 de agenti imobiliari in cele 7.000 de birouri RE/MAX aflate pe toate continentele, in 65 de tari.

RE/MAX Romania si-a inceput activitatea la finele anului 2006, devenind in scurt timp cea mai extinsa retea imobiliara din Romania, cu 110 agenti in 23 de birouri active.

Citește și:

Sursa: Wall-Street.ro

Citeste si alte stiri imobiliare pe Wall-Street.ro. Noi iti recomandam:

Numarul autorizatiilor pentru constructii rezidentiale, plus 12,9% in S1

Andrei Panculescu, Westhill: Investim 500 mil. euro in Romania in urmatorii cinci ani

Cat de ‘fierbinte’ este vara 2008 pe piata imobiliara

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.