Setari Cookie-uri

Cinci proiecte rezidentiale isi disputa suprematia in zona Militari – Drumul Taberei

Partea de vest a Bucurestiului are in dezvoltare 14.737 de locuinte, ccea ce inseamna22,68% din totalul spatiilor rezidentiale noi sau in faza de proiect, pe intreaga Capitala, principalii competitori in aceasta zona fiind proiectele West Park, Ten Blocks, Primavara Residential, Sunset Residences si Lacul Morii Rezidential, potrivit unui studiu al agentiei DMI.

Tot in zona Militari – Drumul Taberei se afla proiectul Sunset Residences, dezvoltat de compania ungara Ablon, ce se intinde pe 41.000mp, cuprinzand zece cladiri de P+16. Pretul pe metru patrat se ridica la 1.250 euro, iar un loc de parcare poate costa spana la 11.000euro plus TVA. Ansamblul ofera acces la piscina, la sala de sport, la gradinita din incinta si la supermarket.
Compania cu actionariat roman, Giulesti Real Estate dezvolta proiectul Lacul Morii Residential, situat in zona Giulesti, format din sase cladiri, trei cu structura S+P+7 etaje si alte trei cu regim de inaltime de P+7 etaje. Cele 420 de apartamente dispun doar de locuri de parcare in exterior, avand un pret de 5.000 euro plus TVA. Preturile locuintelor sunt de 1.150 euro pe mp plus TVA.

Sursa: Wall-Street.ro
Citeste si alte stiri imobiliare pe Wall-Street.ro. Noi iti recomandam:
Dezvoltatorul ansamblului Sara Sea View investeste 4 mil. euro intr-un nou proiect imobiliar
Bucurestiul atrage mai multi metri patrati de mall-uri decat primele 13 orase din tara
Preturile apartamentelor din Asmita Gardens au crescut cu 60%
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.