Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Partea de vest a Bucurestiului are in dezvoltare 14.737 de locuinte, ceea ce inseamna 22,68% din totalul spatiilor rezidentiale noi sau in faza de proiect, pe intreaga Capitala, principalii competitori in aceasta zona fiind proiectele West Park, Ten Blocks, Primavara Residential, Sunset Residences si Lacul Morii Rezidential, potrivit unui studiu al agentiei DMI.
Compania Seven Hills dezvolta in Militari proiectul West Park, care se desfasoara pe o suprafata de cinci hectare. Prima faza a complexului, cuprinzand patru blocuri cu 197 de apartamente, a fost in totalitate vanduta, iar faza a doua cuprinde doua blocuri cu 179 de apartamente, avand termen de livrare decembrie 2009. In total, proiectul va livra 1.500 de apartamente, in 19 cladiri, cu regim de inaltime P+8, P+10, P+11 si P+14.
“Prima faza a proiectului West Park, ce urmeaza a fi finalizata in august 2008, a fost vanduta unor persoane fizice in proportie de 65%. Seven Hills va mai construi si alte ansambluri rezidentiale in Romania, plecand de la premisa ca oamenii trebuie sa cumpere la preturi rezonabile, pe o piata economica stabila”, ne-a declarat Nimrod Zvik, director de marketing al companiei Seven Hills
Apartamentele din cadrul proiectului West Park au preturi de 1.150 euro pe mp plus TVA, in pret fiind incluse gradinita si spatiile de joaca pentru copii, zonele verzi, supermarketul si accesul la sala de forta si la piscina acoperita. Locurile de parcare subterane si supraterane costa 10.000 euro plus TVA, respectiv 5.000 euro plus TVA.
Tot in cartierul Militari, compania de constructii si de dezvoltari imobiliare Comnord Bucuresti dezvolta ansamblu Ten Blocks, ce insumeaza zece cladiri a cate 43 de apartamente, construite pe o suprafata de 21.435 mp, cu un regim de inaltime format din S+P+7 etaje + etajul 8 retras. Find situat in zona industriala a orasului, preturile apartamentelor sunt de 1.150 euro pe mp plus TVA. Avantajul ansamblului il reprezinta vecinatatea magazinelor Metro, Praktiker, Bricostore si Carrefour, zona avand insa un grad ridicat de poluare fonica si atmosferica.
Ansamblul Primavara Residential, dezvoltat de compania Can Serv, este situat in Prelungirea Ghencea si se intinde pe o suprafata de 12.000 mp, avand 397 de apartamente, cu preturi de 1.100 de euro pe mp plus TVA. Cladirile au un regim de inaltime de S+P+14 etaje+terasa pentru prima cladire, S+P+6 etaje+terasa pentru ce-a de-a doua cladire, respectiv S+P+3 etaje+terasa pentru ultima dintre cladiri. Pentru cele 124 de locuri de parcare supraterane, preturile sunt de 6.000 euro pe loc fara TVA, iar pentru cele 331 de locuri subterane, preturile se situeaza intre 9.000 si 14.000 euro pe loc fara TVA.
Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: