Setari Cookie-uri

Concurs de burse de master in design, comunicare si moda la Istituto Europeo di Design - „IED pentru Mediu”

IED MASTER MILAN ofera 7 burse partiale de studiu (constand in reducere de 50% a taxei de curs) pentru anul academic 2009.

Briefing: Grija fata de mediu, economisirea energiei, usurarea vietii, recuperarea si reciclarea materialelor. Candidatii trebuie sa dezvolte urmatoarele subiecte:
Pentru specializarea Industrial Design: designul unui obiect sau sistem care poate usura viata zilnica
Pentru specializarea Interior Design: designul unor spatii si sisteme pentru colectarea deseurilor menajere si municipale
Pentru specializarea Lighting Design: designul unui sistem de iluminat interior sau urban care permite economisirea energiei
Pentru specializarea Packaging Design: designul unui sistem de impachetare prietenos pentru mediu pentru industria alimentara
- Fashion: Toti participantii in domeniul marketingului in moda trebuie sa prezinte un proiect (plan de marketing) pentru un nou brand de moda ecologic si prietenos pentru mediu. Toti participantii in domeniul comunicarii in moda trebuie sa prezinte o strategie de comunicare pentru un nou brand de moda sustanabil ecologic si prietenos cu mediul inconjurator.
Briefing pentru specializare marketing in moda: Lansarea unui brand de moda sustanabil ecologic intr-un segment de marketing ce urmeaza a fi identificat. Stabilirea tintei. Definirea tipului si stilului colectiei.
Briefing pentru specializarea comunicare in moda: comunicarea unui nou brand de moda pe piata internationala cu evidentierea dezvoltarii durabile a mediului. Designul si realizarea unei strategii de comunicare si a unei sedinte foto.
Data limita de depunere a proiectelor este 15 septembrie.
Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati Edu Project, reprezentant al IED in Romania:
www.eduproject.ro
office@eduproject.ro
edu.project@yahoo.com
Edu Project reprezinta in Romania mai multe universitati si scoli de limba din strainatate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.