Setari Cookie-uri

Unde cumparam terenul pentru casa!

Foarte multi prieteni m-au intrebat care este cea mai avantajoasa zona, limitrofa Capitalei, pentru achizitionarea unui lot de teren.

Zona de nord-vest si de nord-est
Mogosoaia, Buftea, Crevedia etc. sunt si ele in plina expansiune. Cel putin Mogosoaia este o alta zona rezidentiala foarte cunoscuta. Si totusi, nici preturile terenurilor si nici aglomeratia traficului, nu se ridica la "rangul" zonei de nord a Capitalei. Puteti cumpara un lot de teren cu 300-400 de EURO /mp insa, chiar si la acest pret, nu puteti fi siguri de utilitatile necesare. Iar peste cativa ani, din punctul de vedere al circulatiei, sigur va fi la concurenta foarte mica cu zona de nord.
Gradistea, Snagov, Gruiu, Lipia sunt regiuni care se prezinta asemanator zonei de nord-vest. In plina expansiune care insa, lasa de dorit in privinta canalizarii, a gazelor etc. Un alt aspect negativ este distanta mai mare fata de centrul Bucurestiului, lucru neplacut pentru cei care isi desfasoara zilnic activitatea in Capitala.
Insa, avand in vedere ca foarte multi beneficiari de apartamente ar da orice pentru a-si construi o casa in apropierea Bucurestiului, trebuie sa cautam cu mare atentie, sa studiem oferte si sa avem incredere. Tu unde iti cumperi terenul pentru casa?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.