Setari Cookie-uri

Creative GigaWorks S750

Sistemul audio 7.1 de la Creative reuneste puterea boxelor cu capacitatile si fiabilitatea tehnologiei companiei fondate in Singapore pentru a crea un nou produs de top.

Subwoofer-ul este asezat intr-o cutie din lemn si are o putere de 210 Watts RMS. Tehnologia de ultima generatie folosita pentru realizarea acestuia garanteaza puterea si claritatea sunetelor joase. Sistemul Audio Control Pod permite efectuarea de reglaje separate pentru satelitul central, satelitii frontali, laterali si pentru cei din spate, reglaje pentru volumul inaltelor si al basilor si diferite facilitati pentru mixare.

Amplificarea se realizeaza pe 8 canale separate, cate unul pentru fiecare satelit si unul pentru subwoofer. Aceste calitati recomanda sistemul GigaWorks S750 ca fiind perfect pentru produsele EAX. Cu ajutorul placii audio pe 24 de biti Sound Blaster Audigy 2 se poate crea o incinta perfecta pentru fisierele audio Dolby Digital.

Produsul celor de la Creative a fost recompensat cu certificatul de performanta THX. Acest certificat se obtine in urma unor teste atente in ceea ce priveste: puterea, frecventa de raspuns, caracteristicile de dispersie etc.

Specificatii Tehnice:

- Putere totala: 7x70 Watts RMS + 210Watts RMS

- Frecventa de raspuns: 25Hz ~ 40kHz

- Dimensiuni: Sateliti 116 x 145 x 205mm

- Subwoofer 318 x 363 x 351mm


- SNR: 99dB

- Impedanta: 8 Ω



Articol de Andrei Muraru

Sursa: PlugIn
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.