Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Sistemul audio 7.1 de la Creative reuneste puterea boxelor cu capacitatile si fiabilitatea tehnologiei companiei fondate in Singapore pentru a crea un nou produs de top. Desi a fost proiectat pentru DVD si pentru gamerii care doresc o experienta cat mai apropiata de realitate, S750 se adapteaza perfect la dorintele oricarui utilizator. Firma producatoare recomanda utilizarea acestui sistem audio impreuna cu placa de sunet Sound Blaster X-Fi, pentru a maximiza performantele incintei audio. Utilizatorii au fost nemultumiti de performantele lui GigaWorks S750 pe placi audio mai vechi, unii declarand ca exista chiar incompatibilitati cu anumite placi on-board.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Tehnologia CMSS simuleaza efectul sunetului 7.1 chiar si pe placi audio 5.1 sau 6.1. Pentru a usura utilizarea, sistemul audio de la Creative vine cu o telecomanda care permite ajustarea celor mai importanate functii, pentru ca utilizatorul sa se paote bucura pe deplin de relaxarea oferita de un film sau de muzica ascultata. Cei 7 sateliti contin un tweeter din titan capabil sa redea sunete inalte de mare acuratete, iar difuzorul pentru medii reproduce cu mare precizie toata tonalitatea vocii si notele produse de instrumentele muzicale. De asemenea satelitii sunt prevazuti cu un suport detasabil.

Subwoofer-ul este asezat intr-o cutie din lemn si are o putere de 210 Watts RMS. Tehnologia de ultima generatie folosita pentru realizarea acestuia garanteaza puterea si claritatea sunetelor joase. Sistemul Audio Control Pod permite efectuarea de reglaje separate pentru satelitul central, satelitii frontali, laterali si pentru cei din spate, reglaje pentru volumul inaltelor si al basilor si diferite facilitati pentru mixare.

Amplificarea se realizeaza pe 8 canale separate, cate unul pentru fiecare satelit si unul pentru subwoofer. Aceste calitati recomanda sistemul GigaWorks S750 ca fiind perfect pentru produsele EAX. Cu ajutorul placii audio pe 24 de biti Sound Blaster Audigy 2 se poate crea o incinta perfecta pentru fisierele audio Dolby Digital.

Produsul celor de la Creative a fost recompensat cu certificatul de performanta THX. Acest certificat se obtine in urma unor teste atente in ceea ce priveste: puterea, frecventa de raspuns, caracteristicile de dispersie etc.

Specificatii Tehnice:

- Putere totala: 7x70 Watts RMS + 210Watts RMS

- Frecventa de raspuns: 25Hz ~ 40kHz

- Dimensiuni: Sateliti 116 x 145 x 205mm

- Subwoofer 318 x 363 x 351mm

- SNR: 99dB

- Impedanta: 8 Ω

Articol de Andrei Muraru

Sursa: PlugIn

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: