Setari Cookie-uri

Creative GigaWorks S750

Sistemul audio 7.1 de la Creative reuneste puterea boxelor cu capacitatile si fiabilitatea tehnologiei companiei fondate in Singapore pentru a crea un nou produs de top.

Sistemul audio 7.1 de la Creative reuneste puterea boxelor cu capacitatile si fiabilitatea tehnologiei companiei fondate in Singapore pentru a crea un nou produs de top. Desi a fost proiectat pentru DVD si pentru gamerii care doresc o experienta cat mai apropiata de realitate, S750 se adapteaza perfect la dorintele oricarui utilizator. Firma producatoare recomanda utilizarea acestui sistem audio impreuna cu placa de sunet Sound Blaster X-Fi, pentru a maximiza performantele incintei audio. Utilizatorii au fost nemultumiti de performantele lui GigaWorks S750 pe placi audio mai vechi, unii declarand ca exista chiar incompatibilitati cu anumite placi on-board.

Tehnologia CMSS simuleaza efectul sunetului 7.1 chiar si pe placi audio 5.1 sau 6.1. Pentru a usura utilizarea, sistemul audio de la Creative vine cu o telecomanda care permite ajustarea celor mai importanate functii, pentru ca utilizatorul sa se paote bucura pe deplin de relaxarea oferita de un film sau de muzica ascultata. Cei 7 sateliti contin un tweeter din titan capabil sa redea sunete inalte de mare acuratete, iar difuzorul pentru medii reproduce cu mare precizie toata tonalitatea vocii si notele produse de instrumentele muzicale. De asemenea satelitii sunt prevazuti cu un suport detasabil.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.