Setari Cookie-uri

Unul dintre cele mai reusite proiecte pentru Expozitia Mondiala din 2010

In acest articol am ales sa va prezentam unul dintre cele mai reusite proiecte pentru Expozitia Mondiala ce va avea loc in anul 2010 la Shanghai.

Gerard Evenden, partener Foster + Partners a afirmat in legatura cu proiectul: “Orasele Emiratelor Arabe Unite se ridica din desert iar pavilionul se va ivi in mod asemanator cu scopul de a forma un contrapunct natural in peisajul urban al Shanghai-ului. Asemenea unei dune de nisip, acesta este orientat catre directia vantului si constituie un exemplu ilustrativ pentru arhitectura organica si ecologica.”
La Expozitia Mondiala din 2010 va fi prezenta si Romania iar daca doriti sa vedeti proiectul pavilionului puteti accesa urmatorul link al Ministerului Afacerilor Externe: https://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=38216&idlnk=&cat=, unde veti gasi o serie de imagini si informatii.
De asemenea, va semnalam existenta unei petitii deschise impotriva proiectului, aceasta putand fi accesata la urmatoarea adresa: https://www.petitieonline.ro/petitie/pavilionul_romaniei_la_expozitia_internationala_shanghai_2010-p61243041.html.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.