Setari Cookie-uri

Autorizarea modificarilor din apartamente

Conform legislatiei in vigoare lucrarile de construire, reconstruire, consolidare, modificare, extindere, schimbare de destinatie sau de reparare a constructiilor de orice fel, precum si a instalatiilor aferente acestora necesita autorizatie de construire.

Greuceanugreadetot, utilizator al forumului ce a trecut prin procesul de autorizare pentru modificarile din apartament, ofera cateva sfaturi. "Am facut si eu modificari in casa, in sensul ca am renuntat la ferestrele din lemn si m-am extins in balcon. Am obtinut aprobari de la primarie. E destul de umblat si trebuie sa te mai incadrezi si in termen. Ceea ce pot spune este ca trebuie, in mod normal aprobare pentru orice modificare, chiar daca asta inseamna numai inchiderea balconului. Asa prevede legea. In cursul obtinerii aprobarilor trebuie sa duci si acordul scris a 3 vecini, de dedesubt, din lateral. Fara acestea nu se aproba nici un proiect.”
Daca esti curios si de alte pareri legate de autorizarea unei modificari in apartament, sau ai ceva de adaugat, te invitam sa participi la aceasta discutie.
De asemenea, in sectiunea Documente si Aprobari din cadrul Forumului poti gasi discutii aprinse legate de Inchiderea balconului sau de Avizele necesare lucrarilor de mansardare.
Iar pentru cei ce planuiesc sa-si construiasca o casa si doresc sa afle ce presupune autorizatia de construire, recomandam articolul: Pasi spre obtinerea autorizatiei de construire.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.