Setari Cookie-uri

Ce trebuie sa stim despre jgheaburi si burlane

Pentru a avea o casa de care sa fim mandri, trebuie sa alegem jgheaburile si burlanele in cunostinta de cauza, sa fim la curent cu ultimele noutati. Iata cateva lucruri de care trebuie sa tinem cont pentru a avea un sistem de jgheaburi si burlane fara cusur.

Garantia oferita de producator este foarte importanta. Trebuie sa stim ca nu vom infrunta singuri problemele care pot aparea, ci ca avem un profesionist alaturi, in orice moment. Cei mai seriosi producatori promit o durata de viata a produselor de 50 de ani, iar garantia oferita este de 15 ani. Certificatul de garantie este asigurarea dumneavoastra ca ati cumparat un produs original!
Cel mai bine este sa achizitionam intregul sistem odata, de la acelasi producator, pentru a fi siguri ca elementele se potrivesc perfect intre ele, pentru a evita diverse probleme, cum ar fi lipsa de etanseitate sau nepotrivirea accesoriilor cu elementele principale (jgheaburi si burlane).
Alege o marca ce ofera posibilitatea de a compatibiliza perfect noul sistem cu acoperisul tau. Cu cat producatorul ales ofera mai multe tipuri de componente, in cat mai multe dimensiuni, cu atat ai mai multe sanse sa gasesti sistemul ideal, compatibil cu orice sistem de invelitoare: tigle ceramice sau din beton, sindrile bituminoase, tigle metalice sau tabla faltuita.
Aspect estetic, rezistenta in timp, garantie si incredere oferita de furnizor – sunt multe considerente de care tinem cont in momentul achizitiei; putem astfel spune ca pretul este cel mai putin important, corect? La fel ca in povestea celor trei purcelusi, pentru a rezista mult timp, pe orice vreme, trebuie sa alegem sistemul de jgheaburi si burlane cel mai rezistent, chiar daca altele sunt mai ieftine. Tot ce este legat de constructia casei inseamna investitie pe termen foarte lung si trebuie tratat cu mare atentie. Nu vrem sa ne prinda lupul nepregatiti!
Asadar, cuvantul de ordine este informarea! Daca tinem cont de toate aceste criterii, avem toate sansele sa alegem un sistem de jgheaburi si burlane rezistent, cu un aspect care sa avantajeze estetic intregul ansamblu si care sa ne elibereze de grija ploii pentru multi, multi ani de acum inainte.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.