Setari Cookie-uri

Ce trebuie sa stim despre jgheaburi si burlane

Pentru a avea o casa de care sa fim mandri, trebuie sa alegem jgheaburile si burlanele in cunostinta de cauza, sa fim la curent cu ultimele noutati. Iata cateva lucruri de care trebuie sa tinem cont pentru a avea un sistem de jgheaburi si burlane fara cusur.

Multi dintre noi ne aducem aminte de jgheaburile si burlanele de la casa bunicii, niste simple tuburi de tabla, care picurau si stropeau mereu pe alaturi si nu prea faceau fata la ploile mai abundente, stricand fatada casei. Tehnica a evoluat insa si in cazul sistemului de drenare a apei, jgheaburile si burlanele fiind astazi niste elemente sofisticate, profesioniste si elegante. Astfel, pentru a avea o casa de care sa fim mandri, trebuie sa alegem aceste sisteme in cunostinta de cauza, sa fim la curent cu ultimele noutati. Iata cateva lucruri de care trebuie sa tinem cont pentru a avea un sistem de jgheaburi si burlane fara cusur:
Aspectul estetic este foarte important. Stim ca iti doresti o casa care sa iti defineasca personalitatea, ca ai stat zile intregi sa alegi culorile potrivite pentru fatada si acoperis si ca nu ai vrea sa strici aceasta armonie. Jgheaburile si burlanele moderne vin in diverse culori, clasice sau moderne, oferindu-ti posibilitatea sa construiesti un ansamblu asortat, placut privirii. Iata si un pont – poti folosi site-ul www.rainline.ro, pentru a testa diverse combinatii de culori/nuante. Ai o multitudine de optiuni, asa ca iti vei gasi sigur combinatia potrivita stilului tau.

Alege un sistem cu protectie anticoroziva. Pentru a avea parte de un sistem care, odata montat, nu-ti va da batai de cap pentru mult timp de acum inainte, trebuie sa fii atent la specificatiile tehnice si la calitatea sistemului ales. Jgheaburile si burlanele trebuie sa fie fabricate dintr-un material rezistent. De exemplu, Lindab foloseste otelul galvanizat, deasupra aplicandu-se vopsea in tehnologie multistrat. Aceasta ajuta la cresterea rezistentei anti-coroziune si radiatii ultraviolete, avand de asemenea excelenta rezistenta la abraziune si zgariere accidentala.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.