Setari Cookie-uri

Sa construim sau nu in regie proprie?

Exista foarte multe locuinte, la ora actuala in Romania, construite in regie proprie. Regia proprie reprezinta constructia unei case pe etape, fiecare etapa fiind realizata de diverse echipe de muncitori, viitorul proprietar fiind cel care supravegheaza lucrarile si asigura tot necesarul de materiale.

O firma de constructii este obligata, conform legii si al contractului incheiat cu beneficiarul, sa respecte suma stabilita initial. Daca nu exista acest contract si aceasta garantie riscati fie sa cheltuiti mult mai multi bani fie sa schimbati foarte des meseriasii.
In conditiile actuale nu putem risca sa pornim in aceasta aventura doar pe baza unor intelegeri verbale. Trebuie sa avem in vedere ca realizarea unei locuinte in regie proprie poate implica din partea proprietarului si achizitionarea de scule pentru mesterii alesi, transportul acestora la locul santierului sau alte aspecte neprevazute care conduc catre cheltuieli mari. In plus, exista mereu riscul ca meseriasii gasiti de voi sa paraseasca santierul pentru o lucrare mai costisitoare (sau sa se grabeasca sa termine lucrarea deoarece au si alte planuri) iar voi sa nu aveti cum sa-i impiedicati deoarece nu ati semnat nici un contract.
Astfel, concluzionand cele spuse in acest articol, cel mai indicat lucru este acela de a nu face economii atunci cand doriti sa va construiti o casa. Contractati o firma de constructii si stabiliti toate aspectele necesare deoarece suma de bani pe care trebuie sa o platiti va fi compensata de o locuinta solida insotita de o garantie sigura! Succes!



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.