Setari Cookie-uri

Capcana preturilor mici!

Majoritatea romanilor, care doresc sa-si construiasca sau sa-si renoveze locuintele, cad in capcana preturilor mici!

Exista si firme de constructii serioase care lucreaza sub contract, ofera garantii si chitante pentru fiecare ban primit de la proprietar. Aceasta categorie isi face treaba "ca la carte", isi stie puterea de munca si specializarea astfel incat nu se implica in mai multe lucrari in acelasi timp decat daca sunt siguri ca le pot finaliza. Din pacate tarifele acestora sunt mai mari deoarece aceste firme platesc impozite, platesc contabili, soferi, muncitori, concedii, secretare si multe alte lucruri.
Foarte multi romani insa nu inteleg aceste diferente de preturi ( care au la baza calitate, seriozitatea si garantii) si opteaza pentru meseriasii cu tarife mai mici. Isi construiesc/renoveaza locuintele fara nici un contract si risca fie sa ii coste mult mai mult decat suma stabilita initial, fie sa obtina un rezultat doar estetic insa nu si calitativ. Acestea sunt capcanele preturilor mici.
Pentru a le evita este bine ca, inainte de a "bate palma" cu meseriasii sa mergi sa discuti macar cu doi proprietari care au lucrat cu ei, sa vezi la fata locului rezultatele muncii anterioare. Si indiferent de promisiuni nu uitati sa realizati si un contract legalizat!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.