Setari Cookie-uri

Sa ne construim inteligent casa!

Ce inseamna oare a construi inteligent o casa in Romania? Care sunt capcanele in care putem intra atunci cand dorim sa ne construim o casa?

Din pacate astfel de experiente sunt reale si triste. Sa fim realisti: de ce sa facem doua garaje cand noi nu avem nici macar o masina? De ce sa amplasam doua chiuvete intr-un grup sanitar cand realizam oricum doua bai, de ce sa amenajam la parter (unde nu avem niciun dormitor) o baie imensa - dotata atat cu dus cat si cu o cada - cand putem amenaja doar un mic grup sanitar cu lavoar si un vas de toaleta? In plus, exista sanse minime ca viitorii nostri copii sa locuiasca, impreuna cu viitoarea lor familie, in aceeasi locuinta cu noi.
O casa construita inteligent nu inseamna o casa mare, inseamna o casa confortabila si cu strictul necesar. Dupa ridicarea si finisarea locuintei va trebui sa o mobilam, sa o intretinem in permanenta si la o anumita perioada sa mai schimbam cate ceva prin ea. In plus, va trebui sa avem si mancare in frigider si o masina de spalat etc., va trebui sa ne permitem si un concediu macar odata pe an. Dupa constructia unei locuinte nu trebuie sa ramanem doar cu rate la banci si incaperi goale.
O casa inseamna inceputul unei vieti echilibrate, care sa ne ofere implinire sufleteasca si relaxare! Pentru a ne bucura de toate aceste aspecte trebuie sa privim din toate punctele de vedere si sa alegem ceea ce se potriveste perfect posibilitatilor noastre materiale si stilului nostru de viata!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.