Setari Cookie-uri

(P) Apartamente noi la preturi accesibile

Locuintele din nord-vestul capitalei au acum preturi mai mici decat oricand.

Apartamente la standarde europene
In ciuda pretului accesibil, apartamentele beneficiaza de spatiu generos, au finisaje de calitate si asigura atat confortul, cat si siguranta unei locuinte moderne, durabile si a unei investitii pe termen lung. Constructia este realizata din beton si caramida, iar ferestrele din PVC pentacameral. Clientii sunt cei care aleg finisajele interioare, tipul de bucatarie (americana sau separata de living) si tipul de parcare (exterioara sau subterana). Dezvoltatorul si-a dorit implicarea activa a clientului in constructia apartamentului, astfel incat locuinta aleasa sa reflecte cat mai bine personalitatea acestuia.
Accesul in cladiri este monitorizat si supravegheat video, iar parcarile subterane sunt prevazute cu usi de acces cu telecomanda. Printre cele mai importante facilitati ale centrului se numara: o zona comerciala, sala de fitness, salon de infrumusetare, zona de solariu natural, spatiu verde pentru odihna si relaxare, pista de jogging exterioara.
Designul arhitectural a fost influentat si determinat de cadrul natural al zonei. Terasele sunt orientate catre un lac populat de nuferi, iar complexul este situat la doar cateva minute distanta de Padurea Mogosoaia. Din acest motiv, locatia este protejata impotriva poluarii si noxelor specifice resedintelor urbane.
Contact Complex Lac de Nuferi:
Adresa showroom: Calea Grivitei, nr. 371, sect.1, Bucuresti
Tel: 0731.088.089
Tel/Fax: 031.425.12.86
e-mail: office@lacdenuferi.ro
www.lacdenuferi.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.