(P) Apartamente noi la preturi accesibile

(P) Apartamente noi la preturi accesibile

Locuintele din nord-vestul capitalei au acum preturi mai mici decat oricand.

Locuintele din nord-vestul capitalei au acum preturi mai mici decat oricand. Compania MB Dezvoltare a inceput exploatarea unei nise extrem de atractive: apartamente de lux pentru clasa medie. Primul proiect de acest fel este Complexul Lac de Nuferi, din nordul Bucurestiului. Locuintele din cadrul noului centru rezidential sunt realizate la standarde occidentale, beneficiaza de spatiu generos, alocat inteligent si au preturi accesibile (apartamentele de 2 camere au preturi incepand de la 88000 euro, pret care include TVA).
Preturi accesibile
Complexul dispune de apartamente cu una, doua sau trei camere, ce au suprafete cuprinse intre 45 si 100 mp. Locuintele sunt spatioase, compartimentate eficient si beneficiaza de terase generoase. Un avantaj important este inaltimea redusa a cladirilor: S+ P+ 2E+3 Retras+ 4Retras, dar aceasta nu a impiedicat dezvoltatorul sa echipeze imobilul cu lifturi de ultima generatie care pornesc din parcarea subterana.
Apartamentele au preturi mici si accesibile. De exemplu, garsonierele au preturi incepand de la 67.500 de euro (pretul include TVA). O astfel de locuinta are suprafata construita de 52 mp din care 4 mp terasa. Daca iti doresti un apartament cu doua camere, afla ca preturile incep de la 88 000 de euro (pretul include TVA). Acest tip de apartament are o suprafata construita de 69 mp din care 10.22 mp terasa.
Prima faza a proiectului va fi finalizata in octombrie 2008, data la care 80 de familii se vor muta in noile apartamente.
Daca doresti mai multe detalii legate de apartamente, poti solicita o oferta la adresa de mail office@lacdenuferi.ro, poti suna la telefoanele 0731.088.089, 021.314.44.77 sau poti vizita showroom-ul din Calea Grivitei, nr. 371, sector 1, Bucuresti. Afla mai multe detalii accesand www.lacdenuferi.ro; site-ul este actualizat zilnic astfel incat sa stii din timp care sunt apartamentele ramase disponibile.
Pozitie
Complexul rezidential Lac de Nuferi este situat in Chitila, la 10 km de Piata Victoriei. Alegerea locatiei a fost determinata de accesul rapid si usor catre centrul orasului. Legatura cu arterele principale si zonele importante ale Bucurestiului este inlesnita de traficul fluent din zona.

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2007
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri