Casele din lemn

Casele din lemn
Kudika
28 Noiembrie 2007

Am prezentat, in ultimele saptamani, diverse probleme, sfaturi, idei si solutii ce privesc constructia unei locuinte pe structura din beton. In acest articol vom expune, mai amanuntit, tipul de constructii pe structura din lemn. Ce inseamna sa construiesti corect o casa pe structura din lemn?

Am prezentat in ultimele saptamani diverse probleme, sfaturi, idei si solutii ce privesc constructia unei locuinte pe structura din beton. In acest articol vom expune, mai amanuntit, tipul de constructii pe structura din lemn. Ce inseamna sa construiesti corect o casa pe structura din lemn?
Avantajele unei case din lemn
- In primul rand o casa pe structura din lemn este ecologica si sanatoasa.
- Timpul si pretul de executie al acestui tip de locuinta sunt mult mai avantajoase fata de o constructie pe structura din beton armat.
- In cazul in care, peste ceva timp, veti dori sa modificati/renovati aceasta constructructie nu veti intampina foarte multe problema.
- Alegand acest tip de casa, pe structura din lemn, veti beneficia de cheltuieli energetice mai mici decat la o constructie din caramida.
- Un alt avantaj foarte important este acela ca, locuintele pe structura din lemn, sunt foarte rezistente la cutremure deoarece lemnul beneficiaza de elasticitate.
- Modul de izolare al acestui tip de constructie este foarte simplu. Nu trebuie decat sa apelati la materiale moderne: vata minerala, gips- carton, folie protectoare, polistiren.
- Izolata corect, casa pe structura din lemn, va reduce si din costurile destinate aerului conditionat pe timpul verii.
- Niciodata nu veti avea probleme de fisurarea peretilor sau aparitia igrasiei in bucatarie.
O casa din lemn solida si rezistenta
Pentru a va putea bucura de acest tip de locuinta trebuie sa fiti foarte atent la materialele pe care le vor folosi constructorii. Daca veti beneficia de realizarea tuturor etapelor la superlativ, viitoarea casa va fi confortabila, sigura si estetica!
- Cel mai important material in acest caz este lemnul. Acesta trebuie sa fie de cea mai buna calitate, foarte bine uscat, fara noduri sau deformari.
- Lemnul folosit trebuie sa fie prelucrat foarte atent. Nu uitati de ignifugarea acestuia.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.Setari Cookie-uri