Setari Cookie-uri

Femeile inteligente stiu sa-si transforme casa intr-un paradis. Care este secretul lor

Pentru a te bucura de fiecare clipa petrecuta acasa, trebuie sa stii care sunt lucrurile de care ai nevoie.

Propria noastra casa este locul unde petrecem aproape o jumatate din timp, iar aici includem si orele de somn. Insa, atunci cand ne intoarcem de la locul de munca, ne dorim o atmosfera placuta, organizata si o locuinta curata, stralucitoare, care sa semene cu o casa din povesti.

Pentru a te bucura de fiecare clipa petrecuta acasa, trebuie sa stii care sunt lucrurile de care ai nevoie. Daca ai la dispozitie toate instrumentele necesare pentru a transforma locuinta intr-un paradis, te vei bucura de fiecare seara si vei dori sa petreci cea mai mare parte a weekendului in casa. Pentru ca este frumoasa, relaxanta si te face fericita! Iata, insa, ce ai de facut:

Zugraveste casa

Toamna se numara bobocii si se zugraveste casa. Este momentul perfect pentru a oferi locuintei tale un aer de prospetime. Evita zugravirea tuturor camerelor in aceeasi culoare, deoarece culoarea peretilor din camerele celor care locuiesc alaturi de tine trebuie sa reflecte personalitatea si temperamentul fiecaruia dintre ei. Lasa-i sa decida asupra culorii pe care o doresc in propria camera si lasa-ti imaginatia sa se joace cu privire la modul in care doresti sa arate peretii camerei tale. Spre exemplu, culoarea portocalie iti stimuleaza imaginatia, in timp ce albastrul inchis simbolizeaza gandirea profunda, conform site-ului de amenanajari interioare HouseBeautiful.

Citește și:

Transforma curatenia de toamna intr-o adevarata joaca

Femeile inteligente si creative transforma curatenia intr-o joaca. Insa un joc de o asemenea anvergura presupune cateva reguli minime si cateva instrumente care te vor ajuta sa-ti atingi scopul. Pentru a reusi sa privesti totul ca pe un joc, trebuie sa stii ca matura si farasul sunt demodate si nu au reprezentat niciodata o joaca decat pentru copiii care cred in povestile cu vrajitoare. Ai nevoie de o masina de spalat cu o serie de functii care sa-ti permita sa speli hainele delicate si, evident, de un aspirator fara sac, care sa duca performanta curatarii la un alt nivel si al carui compartiment pentru praf sa poata fi golit fara nici un efort. Insa nu intra in panica! Este de ajuns sa aruncam o privire la Philips pentru a afla ca piata abunda in astfel de produse pentru o femeie moderna nu doar in societate, ci si in propria casa.

Citește și:

Utileaza bucataria

In anul 1900, 2% dintre mancaruri erau servite in oras. Pana in 2010, procentul a ajuns la 50%, conform publicatiei Huffington Post. Insa o bucatarie utilata cu cele necesare transforma placerea gatitului intr-o joaca relaxanta si, de ce nu, intr-o terapie menita sa alunge stresul de la locul de munca. Ai nevoie de un robot de bucatarie care sa alunge monotonia spalarii vaselor, de un espressor performant si de un aragaz care sa te ajute sa gatesti repede si eficient. Atunci cand gatesti acasa, stii cat de vechi sunt alimentele, ce ingrediente folosesti si cum prepari hrana. In plus, cauta produse fara aditivi sau conservanti. Nu uita ca o femeie fericita este, in primul rand, o femeie sanatoasa!

Atentie la alegerea mobilierului!

Alegerea mobilierului nu are legatura doar cu dragostea la prima vedere pentru un produs sau altul, ci trebuie sa tina cont si de o serie de criterii, precum calitatea, durata de viata si utilitatea obiectelor pe care ni le dorim in jurul nostru, in propria casa, conform site-ului de amenajari interioare Apartment Therapy. Alege piese de mobilier solide, insa nu uita ca o piesa de mobilier este o investitie pentru locuinta si spune multe lucruri despre personalitatea ta. Daca te afli in pana de idei, rasfoieste revistele de specialitate si incearca sa te apropii cat mai mult de modelele de design interior care iti fac cu ochiul. Optiunile sunt nenumarate!

Citește și:

Muzica buna si relaxanta

Transforma casa intr-un templu al relaxarii si al bunei dispozitii. Daca ai o fire dinamica si simti ca o muzica relaxanta te adoarme, lasa-ti laptopul sau PC-ul sa te incante cu melodii care se potrivesc starii tale de spirit. Avem si un pont pentru tine: Stereomood ofera playlist-uri cu melodii care se potrivesc unor multitudini de stari emotionale si de momente ale zilei. Daca tocmai te-ai trezit din somn, playlist-ul numit „just woke up” ti-ar putea infrumuseta dimineata, iar daca te simti melancolica din cauza toamnei, „melancholy” este tot ceea ce-ti trebuie in acest moment.

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.