Setari Cookie-uri

Dressing-ul casei tale!

Dressing-ul reprezinta o incapere destinata obiectelor vestimentare si accesoriilor!

Dressing-ul reprezinta o incapere destinata obiectelor vestimentare si accesoriilor! Desi inainte cu ceva timp intalneam dressing-uri doar in locuintele foarte generoase, de lux, astazi aproape majoritatea locuintelor beneficiaza de o astfel de incinta.
Importanta dressing-ului
Desi pare complicat sa-ti realizezi un dressing, sau sa-ti cumperi unul (exista foarte multe magazine care prezinta dulapuri tip dressing-uri, adica dotate cu foarte multe rafturi, suporturi pentru umerase, incaltaminte, curele si alte accesorii) importanta acestuia reuseste sa convinga tot mai multe persoane sa apeleze la varianta in cauza. Primul lucru pe care reuseste sa il suplineasca un dressing este faptul ca inlocuieste cu mare succes sifonierele din dormitoare. In cazul in care discutam despre un apartament de bloc, dressing-ul este singura solutie care poate oferi casei mai mult spatiu. Imaginati-va cat de liber ar fi dormitorul vostru fara acel sifonier masiv, neincapator, plin de haine si accesorii pe care niciodata nu le gasiti atunci cand aveti nevoie de ele! In plus, de la atatea haine inghesuite, usile se inchid foarte greu, se strica iar intretinerea mobilierului respectiv isi face aparitia tot mai des. Astfel, puteti apela la varianta propusa de noi si de specialisti.
In al doilea rand, un dressing pastreaza mult mai bine hainele dumneavoastra. Acestea vor fi amplasate pe rafturi speciale, fiecare accesoriu si obiect vestimentar avand un loc bine stabilit si clar. Cu alte cuvinte, atunci cand veti cauta ceva, veti gasi obiectul respectiv in locul respectiv.
Idei pentru amenajarea unui dressing
Foarte multi dintre cei care locuiesc la bloc vor spune: "unde sa-mi pun un dressing cand nici nu ma pot misca? unde sa incapa un corp atat de mare cand abia incape un sifonier". Asa este, anumite locuinte nu permit amplasarea oricarui tip de dressing-uri. Insa, din fericire, piata ofera o gama atat de mare si de variata incat cred ca este imposibil sa nu gasesti ceva potrivit dimensiunilor casei tale.
Trebuie doar sa incepi cautand locul potrivit pentru amplasare dressing-ului. Stiu! In cazul unui apartament nu ai foarte multe posibilitati si una dintre solutii ar fi aceea de a desfiinta mica debara (care oricum este plina de borcane goale, pungi, reviste si alte cutii si cutiute nefolositoare) si de a realiza un dressing acolo. Fie poti apela la o firma care sa realizeze pe comanda mobilierul in cauza, fie cauti ceva care sa se potriveasca spatiului respectiv. Deoarece tot intampinam probleme cu spatiul este bine sa valorificam la maxim aceast tip de mobilier. Adica trebuie sa il dotam cu rafturi reglabile de sus pana jos, sa pozitionam o bara pentru umerase si cateva rafturi (in partea de jos) pentru incaltaminte. Chiar daca spatiul din debara este inalt, nu ezitati sa realizati dressingul cu aceeasi inaltime deoarece, chiar daca nu ajungeti foarte simplu, trebuie sa valorificati spatiul din toate punctele de vedere.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.