Setari Cookie-uri

Eficienta la birou

Sfaturi pentru a-ti transforma biroul intr-un spatiu confortabil, vesel si primitor.

Odata ce te-ai hotarat sa lucrezi cu norma intreaga de acasa, e timpul sa te organizezi si sa acorzi atentie transformarii biroului intr-un spatiu confortabil si personal ce contribuie productivitatii tale. Putina planificare si atentie acordata ambientarii acestui spatiu poate face minuni legate de eficienta muncii depuse.
Iata cateva sfaturi ce te vor ajuta:
1.Iluminare potrivita
Biroul tau de acasa trebuie sa fie iluminat intr-un mod corespunzator, acest lucru implicand atat un nivel ridicat de lumina naturala cat si surse de iluminare artificiala. Nu exista nimic mai rau decat sa lucrezi intr-un spatiu slab iluminat, deoarece lumina are legatura directa cu eficienta ta.
2.Ventilatie corespunzatoare
O incapere aerisita are efecte extrem de puternice asupra starii tale de spirit si asupra nivelului de concentrare. Ideea de a transforma incaperea cu o fereastra de dimensiuni generoase intr-un birou este cat se poate de potrivita.
3.Intimitatea
Foarte multe persoane nu sunt tocmai impacate cu gandul de a lucra acasa deoarece se tem de faptul ca nu vor avea destula intimitate si liniste, iar aceste lucruri sunt esentiale pentru o eficienta crescuta. Insa, cu putin efort din partea ta vei reusi sa controlezi nivelul de zgomot. Poti avea in vedere sistemele moderne de izolare fonica. Insa, acestea au costuri destul de ridicate, iar daca nu ti le permiti va trebui sa ajungi la un acord cu restul familiei in privinta faptului ca tu lucrezi de acasa si, bineinteles, toata lumea va trebui sa faca anumite sacrificii. Desigur, in situatia in care traiesti singur, intimitatea nu va mai fi o problema.
4.Decoreaza
Ia in considerare toate lucrurile care iti plac – orice obiect care te binedispune si care te bucura. Mai apoi, alege dintre toate acestea cateva elemente pentru a realiza o atmosfera placuta in cadrul noului tau birou de acasa. Zugraveste peretii in culorile care sunt pe placul tau. Include cateva plante de ghiveci pentru o nota de viata si de verdeata. Dispune obiecte personale precum fotografii de familie, cu scopul de a personaliza spatiul. Nu uita faptul ca scopul final este acela de a transforma interiorul intr-unul placut.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.