Setari Cookie-uri

Idei pentru un birou modern

Inspira-te din urmatoarele idei pentru a-ti transforma biroul de acasa intr-o incapere moderna.

Avand in vedere faptul ca un birou este destinat lucrului, nu inseamna ca acesta nu poate fi amenajat cu stil. Inspira-te din urmatoarele idei pentru a-ti transforma biroul de acasa intr-o incapere moderna.
Gama cromatica
Primul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere este gama cromatica si trebuie sa stii ca nimic nu e mai neadecvat decat un un birou plictisitor. Alege o paleta moderna de culori, precum negru, cafeniu si alb. Daca iti doresti ceva mai colorat poti alege o culoare intensa, precum rosu sau orange, pe care o poti folosi in cazul accesoriilor, acestea avand rolul de a inviora incaperea si de a-i oferi personalitate.
Accesorii
Nu exista foarte multe accesorii ce pot fi asociate cu un birou, insa poti transforma aceasta incapere intr-una mai interesanta prin achizitionarea unor suporturi pentru instrumente de scris, cosuri pentru gunoi si cutii de depozitare cu linii moderne. In privinta mobilierului este indicat sa alegi un stil modern cu linii simple si fine si o cromatica deschisa sau inchisa, dar neutra. Selectarea atenta a accesoriilor si mobilierului va oferi imaginea moderna pe care o cauti. Asigura-te ca vei alege piese cu forme clare, dar interesante in acelasi timp.
Ferestrele
Solutiile de acoperire pentru ferestre pot contribui stilului modern al biroului iar alegerea cea mai potrivita o constituie cu siguranta minimalismul. Incearca sa scoti in evidenta ferestrele prin intermediul unor jaluzele verticale sau unor storuri de buna calitate. Dupa ce ai realizat imaginea potrivita pentru ferestre, s-ar putea sa observi faptul, ca prin comparatie, peretii sunt destul de lipsiti de stralucire. Pentru a infrumuseta imaginea peretilor poti avea in vedere suspendarea unor fotografii alb negru cu rame simple negre, acestea asigurand o imagine foarte moderna.
Sistemul de iluminat
Tema decorului poate fi accentuata si prin intermediul unui sistem de iluminare adecvat, fapt ce contribuie si imbunatatirii procesului de lucru. Birourile, de cele mai multe ori sunt prevazute cu lampi de birou insa trebuie sa stii ca ai nevoie si de o sursa de lumina fixata pe tavan si deasemenea de cateva corpuri de iluminat instalate langa scaunele sau fotoliile pentru invitati, clienti etc. Achizitioneaza corpuri de iluminat cromate, cu un design interesant, pentru a spori stilul modern al incaperii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.