Setari Cookie-uri

Accesorii pentru birou!

Indiferent ca vorbim despre biroul de acasa sau cel de la serviciu, la fiecare inceput de an trebuie sa adaugam pe lista de cumparaturi si accesoriile necesare acestui spatiu!

Indiferent ca vorbim despre biroul de acasa sau cel de la serviciu, la fiecare inceput de an trebuie sa adaugam pe lista de cumparaturi si accesoriile necesare acestui spatiu!
Stim foarte bine ca, un birou utilat la superlativ, poate contribui in mare masura atat la atmosfera de lucru cat si la productivitatea serviciilor pe care le prestam.
De foarte multe ori ni s-a intamplat sa avem nevoie de ceva urgent si sa nu gasim lucrul in cauza. Nu este prea placut sa stai cu telefonul in mana si sa nu ai pe ce sa notezi o informatie importanta sau sa gasesti capsatorul insa sa nu mai ai capse! Asa ca, pentru a incepe un nou an de munca trebuie sa facem necesarul de accesorii pentru birou.
Ce trebuie sa avem pe masa de birou
In primul rand o agenda pe anul 2008. In cazul in care nu a fost inspirata nici o cunoastinta pentru a va oferi una de sarbatori, trebuie sa o cumparati dumneavoastra. Despre tipul si marimea acesteia sunt sigura ca stiti cel mai bine ce sa alegeti. Important este sa nu intarziati cu achizitionarea ei deoarece, la fiecare inceput de an, aveti multe lucruri de notat si multe notite de luat.
De asemenea nu trebuie sa va lipseasca de pe masa de lucru un set complet de pixuri, creioane si markere. Desi par lipsite de importanta, cu ajutorul acestora veti putea sa va puneti in ordine ideile, subliniand informatiile importante. Si pentru ca setul sa fie complet, cautati si un suport pentru aceste instrumente de scris. Veti gasi, cu siguranta, culoarea si materialul potrivit pentru biroul dumneavoastra.
Un nou suport pentru dosare ar arata minunat pe birou (bineinteles si cateva dosare noi). Alaturi de acesta este necesar sa amplasati si agrafele de birou, cine stie cand veti incheia un nou contract! Sa fiti pregatit, nu!
Indiferent daca le folositi des sau nu, un capsator, capse potrivite si o foarfeca sunt necesare in acest spatiu. Nu trebuie sa le tineti la vedere insa nu pot lipsi din primul sertar al biroului. Achizitionati-va si un set de postit-uri impreuna cu un suport nou. Fiecare informatie sau intalnire importanta trebuie notata si pozitionata exact in fata calculatorului!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.