Setari Cookie-uri

4 obiceiuri proaste, de care trebuie sa scapi

Nimeni nu este perfect, insa, fara sa ne dam seama, deprindem niste obiceiuri mai putin bune, care ii pot deranja pe cei din jur. Descopera cele mai des intalnite obiceiuri rele, pe care le realizam.

Nimeni nu este perfect, insa, fara sa ne dam seama, deprindem niste obiceiuri mai putin bune, care ii pot deranja pe cei din jur. Descopera cele mai des intalnite obiceiuri rele, pe care le realizam.

1. Nu speli vasele
Bucataria ar trebui sa fie cel mai curat spatiu din locuinta, cu toate acestea, insa, se dovedeste a fi locul in care facem cele mai multe greseli. Una dintre acestea este faptul ca lasam in chiuveta vasele nespalate. Dupa fiecare masa, este recomandabil sa spalam vasele, care pot fi o sursa pentru bacterii, mizerie si chiar si gandaci. De asemenea, daca iti doresti o bucatarie in care sa domine mereu ordinea, evita sa amani sa speli vasele si sa le lasi in chiuveta.

2. Lasi recipiente goale in frigider
Un obicei de care chiar trebuie sa scapi este sa lasi ambalajele si vasele de mancare goale, in frigider. Odata terminat produsul alimentar sau mancarea, arunca ambalajul sau pune la spalat vasul, in functie de caz. Scapa de reflexul de a baga inapoi in frigider recipientul pe care tocmai l-ai golit.

Citește și:

Obiceiuri proaste
3. Faci risipa de prosoape din hartie
Prosoapele din hartie sunt din ce in ce mai populare, castigand teren in fata celor din materiale textile. Daca tii la salvarea planetei si vrei sa nu mai incurajezi defrisarea padurilor, incearca sa renunti la utilizarea servetelelor si a prosoapelor din hartie sau macar sa reduci consumul lor. Lavetele sunt perfecte pentru a sterge masa si vasele, iar prosoapele din textil iti vor fi de folos, atunci cand doresti sa te stergi pe maini.


4. Uiti sa arunci mancarea din frigider

Un alt obicei prost de care trebuie sa scapi vizeaza mancarea din frigider. Daca te numeri printre persoanele care uita sa arunce mancarea din frigider, atunci trebuie neaparat sa scapi de acest obicei. Mancarea mai veche de cateva zile ar trebui aruncata, daca nu iti doresti ca frigiderul tau sa capete mirosuri neplacute.

Citește și:


Foto:
Urbanara via Pressloft

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.