Setari Cookie-uri

Zone Feng Shui, benefice in 2016: cum sa pregatesti zona Sud-Est

In anul 2016, steaua #1 se afla in zona de Sud-Est a hartii Bagua; pentru a te asigura ca aceasta zona nu este afectata de energii negative, trebuie sa tii cont de cateva aspecte.

In anul 2016, steaua #1 se afla in zona de Sud-Est a hartii Bagua; pentru a te asigura ca aceasta zona nu este afectata de energii negative, trebuie sa tii cont de cateva aspecte.

Steaua #1 a hartii Bagua, care se afla in zona de Sud-Est, in 2016, este steaua Feng Shui asociata cu succesul general, indiferent ca ne referim la cel privitor la cariera, dragoste, educatie sau bani. Aceasta stea este o reprezentanta a elementului Apa, asadar trebuie sa acorzi atentie elementului Lemn din aceasta zona Bagua. Elementul Lemn nu trebuie sa fie foarte puternic si este imperios sa te concentrezi pe consolidarea elementului Apa.

Feng Shui - zona Sud-Est
Pentru a pregati zona Sud-Est pentru un an 2016 bun, trebuie sa tii cont de cateva aspecte. In primul rand, foloseste piese de decor ce simbolizeaza elementele Apa si Metal. In acest an, culorile pe care specialistii Feng Shui ne recomanda sa le utilizam in aceasta zona sunt negrul, albastrul, griul carbune si albul, datorita energiilor lor.

Citește și:

In ceea ce priveste obiectele pe care trebuie sa le eviti in zona de Sud-Est in anul 2016, elementul Lemn se afla pe primul loc. Astfel, incearca sa utilizezi cat mai putine piese ce simbolizeaza elementul Lemn, intrucat Lemnul "absoarbe" energia elementului Apa, aferent stelei ce domina aceasta zona anul acesta. Incearca sa folosesti cat mai putin din culorile verde si maro, plante inalte sau imagini care redau plante ori peisaje verzi luxuriante.

De asemenea, elementul Foc trebuie ocolit in aceasta zona anul acesta, intrucat acesta este in conflict cu elementul Apa si, implicit, ii poate slabi energia. Elementul Foc este redat prin utilizarea lumanarilor, a formelor triunghiulare si piramidale, a imaginilor cu foc, a culorilor rosu si violet etc., asadar ai in vedere sa nu utilizezi astfel de obiecte.

In ceea ce priveste remediile Feng Shui, pentru zona Bagua de Sud-Est in 2016, specialistii recomanda utilizarea celor cu energii vesele, puternice si victorioase, in acelasi timp. De exemplu, poti folosi o imagine cu un cal alb ori negru sau un Wu Lou (tartacuta chinezeasca). Wu Lou este un remediu Feng Shui recomandat pentru a imbunatati starea de sanatate, de a proteja impotriva bolilor si a spiritelor rele; este un simbol al longetivitatii, prosperitatii si al sanatatii. Un alt remediu indicat este fantana, care amplifica energia de bun augur a stelei #1, cat si sanatatea si armonia in familie.

Citește și:

Foto: Urban Road via Pressloft

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.