Setari Cookie-uri

4 obiecte de care sa scapi din dormitor

Dormitorul este o incapere destinata exclusiv relaxarii, tocmai de aceea este impunator sa iti creezi decorul potrivit, care sa nu iti disturbe linistea. Exista cateva obiecte la care poti renunta si a caror lipsa iti vor face dormitorul un loc placut in care sa te relaxezi.

Dormitorul este o incapere destinata exclusiv relaxarii, tocmai de aceea este impunator sa iti creezi decorul potrivit, care sa nu iti disturbe linistea. Pe langa piesele de mobilier necesare, o saltea de calitate superioara si designul in sine al incaperii, trebuie sa iei in considerare si obiectele de care nu ai nevoie. Chiar daca nu realizezi, o camera aglomerata te poate indispune, excesul de obiecte contribuind la un somn agitat. Exista cateva obiecte la care poti renunta si a caror lipsa iti vor face dormitorul un loc placut in care sa te relaxezi.

Obiecte inutile in dormitor
1. Renunta la mobilierul de care nu ai nevoie
In primul rand, renunta la piesele de mobilier pe care nu le utilizezi! Orice piesa in plus nu face decat sa aglomereze dormitorul, tocmai de aceea este important sa folosesti strict elementele de care ai nevoie. De exemplu, in cazul in care iti doresti in dormitor o bancheta la capatul patului, intreaba-te inainte daca o sa o folosesti si daca ai intr-adevar nevoie de ea. Daca ai amplasat biroul in dormitor, iti recomandam, de asemenea, sa regandesti pozitia lui si sa il muti in living sau in alt spatiu, pentru ca dormitorul sa fie dedicat exlusiv odihnei.

Citește și:


2. Scapa de televizor

Studiile au demonstrat faptul ca obiectele electronice ne perturba somnul si linistea, tocmai de aceea este recomandabil sa renunti la televizorul din dormitor. Mai mult, pe langa undele electromagnetice care afecteaza somnul, avand un televizor in dormitor, acesta iti va distrage atentia si vei fi tentata sa urmaresti programele TV in loc sa te odihnesti.

Obiecte inutile in dormitor
3. Nu exagera cu pernele
Pernele decorative sunt intotdeauna o alegere buna pentru a face o incapere sa para mai primitoare si pentru a-i conferi personalitate, insa nu trebuie sa exagerezi cu numarul acestora. Asadar, renunta la pernele decorative si la cele pentru dormit care sunt in plus si pe care trebuie sa le muti de pe pat in fiecare seara. In felul acesta, nu numai ca incaperea va fi mult mai aerisita, dar nici nu vei mai avea nevoie de la fel de mult timp pentru a face patul in fiecare zi.

Citește și:

4 . Renunta la fotoliul
Daca ai amplasat in dormitor un scaun sau un fotoliu pentru a umple vreun spatiu gol sau pentru a-l folosi atunci cand citesti, insa nu il folosesti foarte des, atunci iti recomandam sa il muti din incapere. De cele mai multe ori, aceste piese devin un loc de depozitare pentru haine, ceea ce doresti sa eviti. Asadar, lasa incaperea aerisita.

Foto 1: The Secret Linen Store via Pressloft
Foto 2:
Sweetpea & Willow via Pressloft

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.