Setari Cookie-uri

Stiluri decorative in tendinte 2015

Fiecare an a adus multe noutati in amenajari si 2015 nu este departe de a pastra acest trend. Se anunta un an contrastant cand vine vorba despre designul de interior si nu ne referim (neaparat) la contraste puternice de culori, ci la mixul de stiluri, culori si tonuri, materiale si texturi.

Stilul eclectic

Eclecticul va defini trendul principal al anului 2015. Un design bazat pe mixul cultural va fi regasit in interioarele acestui an.
Calatoriile, descoperirea altor culturi au inceput sa influenteze foarte mult preferintele beneficiarilor si cu siguranta acest lucru se va observa in noile interioare. Astfel, designul eclectic va capata o purternica influenta in noul an. Formele drepte imbinate cu cele rotunjite si combinatiile neasteptate de culori vor crea interioare eclectice spectaculoase in 2015. Nuantele de verde atomic, miere de albine si galben lamaie vor fi cele mai indragite culori in interioarele eclectice. Comabinatiile acestor culori cu nunate de crem, gri si nude vor oferi un design spectaculos si primitor.

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.