Ce trebuie sa stii despre stilul clasic

Ce trebuie sa stii despre stilul clasic

Stilul clasic este unul la care designerii s-au intors dupa mai bine de 20 de ani, datorita elegantei sale. Exista cateva aspecte de care trebuie sa tii cont in momentul in care amenajezi un spatiu in stilul clasic.

Comunicat de presa

Clasic…Stilul clasic un stil de care ne-am despartit cu usurinta incepand cu anii ’90, cand toata lumea isi dorea locuinte contemporane si chiar moderne; un stil la care ne-am intors cu multa bucurie dupa mai bine de 20 de ani!

Este adevarat ca fiecare locuinta actuala, realizata in stil clasic ofera multe piese reinterpretate, accente si elemente pline de eleganta si rafinament cu o tenta mai “soft” decat clasicul pe care il cunoasteam odata. Fiecare noua colectie lansata ofera o abordare noua, o linie unica si elemente mult mai elaborate. Pentru cei ce iubesc clasicul, iata cateva sfaturi:

1. Clasic nu inseamna prea mult!
Nu este necesara o incarcare exagerata a spatiului cu piese somptuase pentru definisarea unui interior clasic spectaculos. Este suficient sa alegem o “piesa de rezistenta”, o piesa centrala a intregului interior, in jurul careia sa construim un spatiu unic, personalizat.

2. Clasic inseamna armonia luxului, a confortului si claritatii
Stilul clasic Stilul clasiceste o adevarata realizare a valorilor eterne, un stil ce nu si-a pierdut niciodata farmecul si eleganta, indiferent de schimbarile trendurilor. Luxul, confortul si claritatea liniilor si formelor elementelor folosite pentru realizarea interioarelor definesc interioarele clasice.

3. Simetria perfecta
Stilul clasic are la baza simetria perfecta , indiferent de abordarea acesteia. Fie ca vorbim despre realizarea unor finisaje specifice stilului clasic, fie ca vorbim despre piese de mobilier si decoratiuni, simetria este regasita in toate interioarele clasice.

4. Pardoselile naturale
Pardoselile naturale sunt un “must” al interioarelor clasice. Parchetul masiv in nuante naturale de nuc, cires si stejar sau pardoselile din piatra naturala sunt alegerile cele mai bune pentru pardoselile interioarelor clasice.

5. Materiale naturale
NU folositiStilul clasic niciodata plastic, metal sau alte materiale ce apartin secolului XX in interioarele clasice. Stilul clasic foloseste materiale naturale de o calitate superioara, precum: lemn nobil, piele naturala, tesaturi fine si catifelate, piatra naturala.

6. Decoratiuni interioare
Pentru un décor clasic perfect, folositi fotografii inramate sau tablouri pentru decorarea peretilor. Tapetul este de asemenea o alegerea perfecta pentru decorarea peretilor. Pattern-urile florale sau damask sunt recomandate pentru decorarea peretilor.

Interior Store

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri