Setari Cookie-uri

Amenajeaza-ti dormitorul in functie de zodii (Partea I)

Specialistii au demonstrat faptul ca zodia in care ne-am nascut are legatura cu starea noastra de zi cu zi, iar acest lucru se reflecta si prin modul in care ne amenajam locuinta.

Gemeni Amenajare dormitor dupa zodii 2

Persoanele nascute sub semnul zodiei Gemeni au o usurinta in a comunica cu cei din jurul lor, invata usor, insa adesea sunt acuzate ca sunt superficiale si ca le place sa fie in centrul atentiei. Intrucat adora sa fie admirate, acest lucru se va simti si in locuinta lor. Dormitorul potrivit pentru Gemeni este cel modern, cu forme dinamice, organice, cat mai abstracte. Opteaza pentru un pat tapisat, cu forma organica sau cu perne tapisate, prinse de perete, sisteme de depozitare care creeaza compozitii spectaculoase si instalatii de iluminat cat mai interesante. Cele mai potrivite culori pentru tine sunt nuantele de galben, pe care le poti combina cu accente verzi sau albastre.

Rac


Racul, zodie de apa, este sensibil, tenace si simte nevoia sa fie ocrotit. Pesimist din fire, Racul este precaut, introvertit, tandru, dornic sa ii ajute pe cei din jurul sau. Poate fi instabil, lucru ce atrage, dupa sine, nevoia de schimbare, fapt ce se rasfrange si asupra locuintei sale. Nativii tin foarte mult la caminul lor si li se potriveste o locuinta confortabila si primitoare. Dormitorul cel mai potrivit pentru un Rac imbina lucrurile traditionale cu cele romantice. Foloseste perne decorative, lumanari si elemente care creeaza un decor boem si meditativ. Poti opta pentru un pat cu baldachin si pentru draperii cu motive florale. Nu uita sa folosesti flori, pentru a parfuma incaperea, si alege nuante albastre si argintii.

Foto 1: Little Lucy Willow
Foto 2:
Go Modern Furniture

Aboneaza-te la Newsletter-ul Condo, pentru a afla mai multe informatii despre amenajari

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.