Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

De cele mai multe ori, produsele naturale s-au dovedit mult mai eficiente decat cele disponibile pe piata, in ceea ce priveste curatenia. Un astfel de produs este amidonul: acesta este la indemana oricui, nu este deloc costisitor si are mai multe intrebuintari in gospodarie. Iti prezentam 7 metode de a folosi amidonul.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

1. Intretinere covoareIntrebuintare amidon

Amidonul poate inlocui cu succes otetul, atunci cand vine vorba de intretinerea covoarelor. Pentru a le oferi acestora un miros placut si fresh, presara pe covoare niste amidon si lasa-l sa actioneze timp de o jumatate de ora, dupa care aspira-l.

2. Pete de cerneala de pe covoare

Petele de cerneala au constituit mereu o problema; pentru a depune cat mai putin efort in inlaturarea acestora de pe covor, tot ce trebuie sa faci este sa formezi o pasta din amidon si lapte. Pasta formata se va aplica, apoi, pe zona afectata si se va lasa cateva ore, pentru a-si face efectul. Dupa acest interval de timp, indeparteaza pasta si aspira covorul.

3. Curatare pereti

Atunci cand vine vorba de pete, amidonul este cel mai indicat. Daca este aplicat direct pe pata, la scurt timp dupa nasterea sa, acesta absoarbe surplusul de grasime, fara a o imprastia. Daca ai patat peretii cu grasime, nu te ingrijora. Poti scapa de urme, daca le freci cu putin amidon, cu ajutorul unei carpe.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: