Setari Cookie-uri

Tendinte: culoarea anului 2012

In tendintele acestui an, din amenajari interioare, sunt promovate culorile calde, linistite. Culoarea anului 2012 este Tangerine Tango, o culoare vesela, optimista si dramatica.

Ca in fiecare an, Pantone, autoritatea internationala de identificare a culorilor a anuntat care este culoarea anului 2012. Astfel, culoarea vedeta se numeste Tangerine Tango si reprezinta o fuziune intre rosu si portocaliu. Conform specialistilor de la Pantone, aceasta a fost aleasa, intrucat confera curaj si optimism.

Desi culoarea Tangerine Culoarea anului 2012 Tango este una puternica, ea denota curaj si o personalitate puternica. Este o culoare primitoare, optimista si plina de energie si anima orice tinuta sau incapere. Aceasta nuanta de portocaliu este considerata antidotul perfect pentru rececesiune. Daca inainte de aceasta, erau preferate culorile puternice si indraznete, in aceasta perioada se arata o precadere pentru cele calde, delicate, care inspira siguranta si liniste. Cu toate acestea, anul trecut culorile propuse de cei de la Pantone erau mai curajoase, in acest an, insa, se promoveaza culorile apropiate de natura. Astfel, pe langa Tangerine Tango, se afla in tendinte si albastrul, galbenul, marourile, bejurile, griul, verdele militar, portocaliul si albul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.