Intrucat luna decembrie este luna cadourilor, este foarte important modul in care acestea sunt ambalate. Afla cum poti impacheta cadourile cat mai original.

2. Daca nu ai la indemana hartie imprimata, te poti folosi de cea clasica, maro. Pe aceasta o poti pune in valoare, legand-o cu diferite materiale. Sfoara este varianta care se potriveste cel mai bine acestui tip de hartie. Ca sa o inveselesti, poti atasa sforii nasturi, bete de scortisoara, conuri de brad, macese, felii uscate de citrice, margele, bomboane - in cazul in care cadoul este pentru copii, flori uscate, ciucuri colorati sau diferite forme decupate, din carton.

3. In cazul in care doresti sa aiba o nota vesela cadoul, il poti impacheta in hartie cu benzi desenate. Ataseaza-i o funda simpla sau o acadea, iar rezultatul pe cat este de simplu, pe atat este de spectaculos. Poti inlocui sfoara sau panglicile din satin cu un snur impletit din mai multe tipuri de sfoara.

4. O alta metoda originala Idei de impachetare a cadourilor de a impacheta cadourile este sa apelezi la plicuri ori hartie maro, pe care sa lipesti diferite timbruri. Leaga pachetul cu o sfoara si scrie pe el un mesaj.

5. Pentru un cadou cu aspect vintage, impacheteaza-l in ziare sau harti vechi si lipeste pe ele dantela, hartie de orez, funde roz, panglici din dantela, elemente crosetate. De asemenea, ii poti atasa flori din hatie, realizate dupa diverse metode origami, sau din material textil. Foloseste flori uscate sau crengute de brad, pe care vopseste-le cu un spray alb sau argintiu.

6. Foloseste o cutie, in interiorul careia sa amplasezi cadoul, dupa care infasoar-o cu fire de ghem colorate. Cadoul nu numai ca va arata original si vesel, dar va spori si interesul persoanei careia l-ai oferit.

7. In cazul in care vrei sa ii conferi cadoului o nota personala, impacheteaza cutia in hartie colorata, adauga-i o funda din satin si lipeste pe acesta o fotografie cu tine si persoana caruia ii este destinat sau cu o imagine reprezentativa pentru tine si persoana respectiva. Aceasta din urma va aprecia, cu siguranta, gestul.

8. O metoda eleganta Idei de impachetare a cadourilor de a oferi un cadou este cu ajutorul cosurilor. Cosurile impletite s-au dovedit a fi piese vedeta in ultimele sezoane, fiind folosite atat ca obiecte decorative, cat si pentru depozitare, in bucatarie, baie si chiar living. Poti folosi cosurile pentru a oferi cadouri ce constau in cosmetice, diferite dulciuri, fructe, prajituri realizate de tine, sticle de vin. Acesta este un cadou potrivit atunci cand te duci in vizita la cineva. Decoreaza cosul cu panglici sau hartie colorata.

Succes!

Foto 1: The Contemporary Home
Foto 2: Ellie Ellie
Foto 3: Pollyfields


  • Kudika

    Venus Cazimi: Pe 13 August, Planeta Iubirii se află în inima...

  • Kudika

    8 Aprilie, zi magică în Cosmos, cu două evenimente majore: Eclipsă...

  • Kudika

    8 sfaturi pentru a te bucura de o piele fermă și tonifiată

  • Kudika

    8 Lucruri pe care să ți le amintești în momentele în care durerea...

  • Kudika

    8 Semne din partea Universului că în viața ta va avea loc o mare...

  • Kudika

    Ce produse sa cumperi la reduceri