Advertorial8 idei de impachetare a cadourilor de Craciun

Kudika
5 Decembrie 2011

Intrucat luna decembrie este luna cadourilor, este foarte important modul in care acestea sunt ambalate. Afla cum poti impacheta cadourile cat mai original.

6. Foloseste o cutie, in interiorul careia sa amplasezi cadoul, dupa care infasoar-o cu fire de ghem colorate. Cadoul nu numai ca va arata original si vesel, dar va spori si interesul persoanei careia l-ai oferit.

7. In cazul in care vrei sa ii conferi cadoului o nota personala, impacheteaza cutia in hartie colorata, adauga-i o funda din satin si lipeste pe acesta o fotografie cu tine si persoana caruia ii este destinat sau cu o imagine reprezentativa pentru tine si persoana respectiva. Aceasta din urma va aprecia, cu siguranta, gestul.

8. O metoda elegantaIdei de impachetare a cadourilor de a oferi un cadou este cu ajutorul cosurilor. Cosurile impletite s-au dovedit a fi piese vedeta in ultimele sezoane, fiind folosite atat ca obiecte decorative, cat si pentru depozitare, in bucatarie, baie si chiar living. Poti folosi cosurile pentru a oferi cadouri ce constau in cosmetice, diferite dulciuri, fructe, prajituri realizate de tine, sticle de vin. Acesta este un cadou potrivit atunci cand te duci in vizita la cineva. Decoreaza cosul cu panglici sau hartie colorata.

Succes!

Foto 1: The Contemporary Home
Foto 2: Ellie Ellie
Foto 3: Pollyfields


Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.

Setari Cookie-uri