Setari Cookie-uri

Trend: fotolii contemporane

Daca doresti ca livingul sau orice alta incapere din locuinta ta sa fie in tendinte si sa aiba un aspect deosebit, un fotoliu contemporan, cu forme organice, reprezinta solutia ideala.

fotolii

Stanga: Transform by For Use - Esteticul liniar, formele curate si rationalismul estic definesc designul For Use, un studio de design din Croatia, ce a creat un mic fotoliu pentru Moroso, ce poate avea doua tipuri de spatar. Dimensiuni: 84x105x79 cm.
Dreapta: Sushi by Edward Van Vliet - Colectia Sushi este un concept de ambalaj, sofisticat, inspirat de staturile universale, gasite atat in natura, cat si in arhitectura. Acest concept este, desi intr-o cu totul alta maniera, gasit in Karmacoma. O canapea cu o carcasa dura, sezutul si spatarul de un suport mar tare si perne de suprafata foarte confortabile, fiecare strat distingandu-se printr-o tapiserie diferita. Pe langa cele de mai sus, in tot acest peisaj poate fi reperat un taburet in forma de gogoasa ce imbina atat modernul, cat si folclorul. Insule mari, rotunde, capitonate cu un mosaic de tesaturi colorate. Toate tesaturile au fost create pentru aceasta colectie. Foarte frumoase si atragatoare sunt broderiile cu crapi. Ele apar pe diverse obiecte facand legatura dintre acestea. Dimensiuni: 80x82x79 cm.
Jos: Panna Chair by Tokujin Yoshioka - Panna Chair prinde viata atunci cand cineva se aseaza pe el, adaptandu-si forma dupa aceasta persoana. Este moale si primitor, cu linii gratioase si sinuoase. Este esenta cercetarilor, experimentelor si designului elegant. Panna Chair este realizat din spuma poliuretanica pe un cadru metalic. In conformitate cu studiul sau despre materiale, Tokujin a ales un tip de tesatura care sa fie parte componenta a scaunului. O tesatura proiectata pentru a fi extrem de practica si functionala e revizuita si reinterpretata pentru poezia ei intrinseca. Tapiseria este conceputa ca si o rochie ce urmeaza sa fie imbracata. Numele, materialul, cusatura, moliciunea, dimensiunea si culoarea sunt mesaje ce transmit sufletul si functia, cat si sentimentul de implinire ce ti-l ofera acest scaun. Dimensiuni: 79x80x71 cm.
Moroso prin casaitalia

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.