Setari Cookie-uri

Shopping: piese de mobilier din lemn

Lemnul, sub diferitele forme si finisaje in care este disponibil pe piata, este un material rezistent, cu o gama larga de intrebuintari. Obiectele de mobilier din lemn sunt elegante si, desi constituie piesa de rezistenta in amenajarile scandinave, pot fi folosite cu succes si in decorurile realizate in alte stiluri decorative.

Lemn

Lounge Chair & Ottoman reprezinta una dintre cele mai faimoase piese de mobilier realizate de Charles & Ray Eames. Fotoliul-sezlong a implinit anul acesta 50 de ani de la momentul transformarii sale dintr-o schita de design intr-o piesa de mobilier, reprezentand un adevarat clasic in istoria mobilierului modern. Piesa de mobilier combina materiale de cea mai buna calitate intr-un design special - piele si lemn. Vitra produce in prezent o versiune noua a scaunul destinat zonei office pe piele, aluminiu si esenta de alun, cu finisare light. Chiar si persoanele foarte inalte se pot bucra de un confort maxim in acest gen de fotoliu.
Basel by Vitra. Renumitul designer britanic Jasper Morrison readuce in vizorul designerilor de interior clasicul scaun de lemn, realizat in masa si comercializat pe durata unui secol. Spre deosebire de "stramosul sau" din lemn, scaunul Basel are spatarul si sezutul realizate din plastic, cu suprafata mai subtire, texturata si mai flexibila. Combinatia dintre structura de lemn natur si plastic aduce scaunul de dining clasic o imbunatatire cruciala - variatie de culoare, pe plastic, confort, asigurat de flexibilitate si stabilitate
Set masute de cafea by Vitra - piese de design Frank Gehry, masutele fac parte din colectia "Easy Edges" 1972.
Produse Morphoza-atelier de interioare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.