Setari Cookie-uri

Cum amenajam gradina si terasa pentru acest sezon?

Intrucat caldura a sosit, este momentul perfect pentru inceperea amenajarii gradinei si teraselor. Ce se poarta in acest sezon? Ce mobilier alegem pentru terasele locuintei si ce accesorii?

Spa-urile de exterior sunt Spa-uri calde, create special pentru relaxare si distractie, dar si pentru mentinerea unei vieti sanatoase. Apa detine puterea de a revigora spiritul, de a implini sufletul, de a relaxa corpul si mintea Dvs.

Alegerea unui SPA exterior este una foarte importanta, acesta fiind o investitie pe termen lung, de care va veti bucura in fiecare sezon, dar in acelasi timp si o achizitie costisitoare. Beneficiile oferite de Spa-urile exterioare, dar si costurile acestora, sunt determinate de caracteristicile sale, de programele oferite, precum si de optiunile oferite de acesta.

Astfel, puteti opta pentru un SPA Home, cu o capacitate de 3-7 persoane si incepand de la 900 l de apa, cu programe variate de hidromasaj, special create pentru relaxarea si distractia familiei Dvs, un SPA Profesional, cu o capacitate de 3-7 persoane, cu programe multiple de hidromansaj si terapie SPA, create pentru terapiile SPA, sau un SPA Fitness, un model unic de mari dimensiuni, creat special pentru intretinerea corporala, terapii SPA si fitness, dar si pentru relaxare.
Recomandarile noastre: Dream Spa, Amore Bay, Dupree Bay, Lotus Bay, AquaFit

Ioana Tinca - Interior Store

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.