Setari Cookie-uri

Sfaturi pentru alegerea parchetului potrivit

In momentul in care optezi pentru un anumit tip de finisaj pentru pardoseala, este recomandabil sa ai in vedere nu numai aspectul sau, ci si calitatile sale functionale.

In momentul in care incepi procesul de amenajare al unei locuinte, trebuie sa tii cont atat de stilul decorativ, cat si de alegerea potrivita a culorilor, a pieselor de mobilier, dar si a finisajelor, cu atat mai mult cu cat acestea din urma reprezinta o investitie pe termen lung. Atunci cand optezi pentru un anumit tip de finisaj pentru pardoseala, este recomandabil sa ai in vedere nu numai aspectul sau, ci si calitatile sale functionale.

Cel mai popular tip de finisaj pentru podea este, cu siguranta, parchetul. Acesta poate fi folosit atat in incaperile precum dormitorul sau biroul, in cele cu trafic intens, in cele de tranzit, precum holul, cat si in incaperile cu umiditate crescuta, exemplele in acest sens fiind baia si bucataria. In acest din urma caz, se poate opta pentru un parchet din lemn masiv sau pentru unul triplu stratificat. Acestea sunt rezistente la umiditate, fiind tratate cu anumite produse. De asemenea, lemnul poate fi utilizat si in exterior, sub forma de deck-uri.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.