5 culori pentru bucataria ta

Kudika
24 Noiembrie 2010

Fiecare persoana cunoaste faptul ca psihicul nostru este puternic influentat de paleta cromatica din jur. Alegerea potrivita a culorilor se rasfrange nu numai asupra modului in care percepem obiectele sau spatiile respective, ci si asupra starii noastre de spirit.

Maroul, o alta culoare de pamant, imprima, la fel ca bejul, eleganta. Acesta este, cu siguranta, cea mai populara culoare, intrucat este sobru si confera sentimentul de stabilitate. Poti folosi maro atat intr-o bucatarie contemporana, cat si intr-una rustica sau clasica. Il poti asocia cu celelalte culori de pamant, insa, in aceasta zona, este recomandabil sa il pui in valoare cu ajutorul nuantelor deschise. De asemenea, daca ai optat pentru o bucatarie maro, trebuie retinut faptul ca lumina va juca un rol important.

Albul
, non-culoare ce semnifica puritatea, este foarte des utilizat in bucatariile contemporane. Unul din avantajele sale este faptul ca poate fi folosit in multe compozitii cromatice, culori precum rosu, violet, negru, verde sau gri fiind doar cateva exemple. Fie ca optezi pentru un blat sau pentru accesorii in alta culoare, rezultatul va fi unul deosebit si se va incadra in tendintele actuale.

Imagini: Molten UK

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.

Setari Cookie-uri